Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine este Cristian Busoi, europarlamentarul pe care Victor Ponta il va propune la conducerea CNAS

Hotnews Hotnews,
 Cine este Cristian Busoi, europarlamentarul pe care Victor Ponta il va propune la conducerea CNAS

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, pe care premierul Ponta a anuntat ca il va propune presedinte al CNAS, in locul lui Doru Badescu, este licentiat in medicina si drept si are doctorat in sanatate publica si management sanitar, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Cine este Cristian Busoi, europarlamentarul PNL pe care Victor Ponta il va propune la conducerea CNAS

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi, pe care premierul Ponta a anuntat ca il va propune presedinte al CNAS, in locul lui Doru Badescu, este licentiat in medicina si drept si are doctorat in sanatate publica si management sanitar, transmite Mediafax.

Cine este Cristi Busoi, propunerea lui Ponta la sefia CNAS.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea CNAS, ca urmare a demisiei lui Doru Badescu. Cristian Busoi este membru in Parlamentul European din anul 2007, in prezent activ in Comisia pentru Piata Interna si Protectia Consumatorilor, Delegatia la Comisia Parlamentara de cooperare UE-Moldova si Delegatia la Adunarea Parlamentara EURONEST. Citeste si: Doru Badescu a DEMISIONAT de la CNAS. Vezi cu cine il va inlocui .

Basescu: Este foarte de importanta vizita facuta de Victor Ponta la Berlin

Seful Statului a declarat, ieri seara, ca este foarte de importanta vizita facuta de premierul Victor Ponta la Berlin la invitatia cancelarului Angela Merkel, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. Il voi propune pe Cristian Busoi

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, ca Doru Badescu si-a prezentat demisia de la conducerea Casei Nationale de Asigurari si Sanatate, urmand a-l propune vineri in acest post pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi.

Doru Badescu a demisionat din fruntea CNAS, la conducere va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV, ca miine il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat joi seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV, ca maine il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. in locul lui va fi propus Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor.

LIVETEXT Ponta: Maine il propun pe Cristian Busoi in fruntea CNAS

Prim-ministrul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la emisiunea Sub semnul intrebarii, de la B1TV. Premierul va discuta cu jurnalistul Robert Turcescu despre ultimele evenimente petrecute pe scena politica.

Cristian Busoi, noul presedinte al CNAS: Taxa de claw-back este in principiu buna.

Noul sef al CNAS, Cristian Busoi, a declarat, joi seara, ca este un sustinator al taxei claw-back, potrivit Realitatea. net. La un moment dat, consumul trebuie controlat. Nevoile sunt foarte mari, ne vom scufunda in datorii. Cred ca forma veche de clawback pare putin incorecta. Dar trebuie facuta un calcul la Ministerul Finantelor. Ca principiu este buna, chiar si in alte tari se aplica. Separarea nu se poate face decat pe categorii de medicamente, orice alta discriminare pune la indoiala .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )