Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

România Liberă România Liberă,
Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam si cel al sotiei acestuia, Roxana Adam, apar in dosarul retrocedarilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza defrisarile si trecerea padurilor private in intravilan in interesul unor afaceri imobiliare. continuă pe România Liberă

UPDATE Viorel Hrebenciuc, interceptari in dosarul retrocedarilor: Suntem in plin razboi cu Romsilva! Vom castiga 100%! Suta la suta fac ordine / Deputatul PSD Ioan Adam ar fi afirmat ca Hrebenciuc si-a dat cuvantul ca va determina Romsilva sa nu mai aper

Deputatul Viorel Hrebenciuc ii spunea lui Ioan Adam, despre procesul privind un teren de 43. 000 de hectare, ca Suntem in plin razboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom castiga 100%! dar si ca Suta la suta fac ordine. Urat. O sa le placa la toti. O sa vezi.

Interceptari din dosarul retrocedarilor ilegale: Viorel Hrebenciuc si Ilie Sarbu ar fi incercat sa-i determine pe juristii Romsilva sa inchida ochii

400 de milioane de euro - aceasta este valoarea padurilor despre care procurorii anticoruptie spun ca ar fi fost retrocedate in mod abuziv. Anchetatorii sustin ca liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu si colergul.

Ioan Adam, somitatea care l-a umilit pe Cartarescu: Deputatul PSD a castigat doua milioane de dolari din scris carti

Deputatul Ioan Adam ar putea fi un personaj cheie din dosarul retrocedarilor. Trecutul il recomanda! Este unul din cei 2 deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza.

UPDATE. VIDEO. Viorel Hrebenciuc, inculpat in dosarul retrocedarilor

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost audiat si el, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. Hrebenciuc a spus ca i s-a adus la cunostinta faptul ca este inculpat in dosar.

UPDATE. Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc URMARITI PENAL in dosarul retrocedarilor ilegale de DNA Brasov

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a ajuns, miercuri dimineata, alaturi de un avocat, la DNA Brasov, unde au loc audieri intr-un dosar privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. Sarbu ar fi urmarit penal.

Deputatul PSD Ioan Adam, audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati si magistrati, intre care sotia sa.

UPDATE. Dosarul retrocedarilor ilegale. Viorel Hrebenciuc, audiat de DNA

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca deputatul PSD Viorel Hrebenciuc ar urma sa fie audiat si el, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam, si in care este audiat si Ilie Sarbu.

DNA: Prejudiciul in dosarul retrocedarilor depaseste 300 milioane euro/ Senatorul PSD Ilie Sarbu, deputatii PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam si directorul Romsilva, Adam Craciunescu, sunt urmariti penal

Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala fata de Ilie Sarbu - senator PSD si socrul lui Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc - deputat PSD, Ioan Adam - deputat PSD si Adam Craciunescu - director general al RNP Romsilva, informeaza DNA intr-un comunicat de presa, in dosarul retrocedarilor de padure. DNA anunta ca in sarcina Romsilva a fost creat un prejudiciu de peste 303 milioane euro. De asemenea, fata de Adam Craciunescu s-a dispus masura controlului judiciar. UPDATE 23:15 Printul Paul si printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor.

Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati la DNA

Surse judiciare, citate de Mediafax, arata ca printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si deputatul PSD Ioan Adam.

VIDEO. Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia urmeaza sa fie audiati la DNA

Surse judiciare arata ca printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si deputatul PSD Ioan Adam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )