Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene

Antena3 Antena3,
Cine este George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene

George Ciamba este diplomat de cariera si lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei din decembrie 1990. Din noiembrie 2012 este secretar de stat pentru Afaceri Europene, urmarind cu prioritate. continuă pe Antena3

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

George Ciamba, propunerea PSD pentru ministerul Afacerilor Europene

Secretarul de stat in MAE George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministru al Afacerilor Europene, potrivit unor surse social-democrate. Initial, pentru post ar fi fost favorita Ana Birchall, insa aceasta ar fi refuzat, potrivit acelorasi surse.

George Ciamba, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene - surse

George Ciamba este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene, arata sursele Antena 3. George Ciamba este diplomat de cariera si lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei din decembrie.

George Ciamba, nominalizat sa preia portofoliul Afacerilor Europene

George Ciamba a fost nominalizat de premierului Viorica Dancila pentru a-l inlocui pe ministrul demisionar al Afacerilor Europene, Victor Negrescu.

Cine este noul iubit al lui Kylie Minogue?

Kylie Minogue traieste o noua iubire ca-n povesti impreuna cu Paul Solomons. Insa pana sa ajunga din nou la iubire, Kylie a trecut prin despartirea extrem de dureroasa de fostul sau iubit Joshua Sasse.

De-a viata ascunselea. Alcoolul este cel mai grav drog pentru creier. Dezvaluirile socante facute de neurochirurgul Iliescu

Doctorul Bogdan Iliescu a declarat la emisiunea De-a viata ascunselea ca cel mai grav drog pentru creier este alcoolul. E ingrozitor. Alcoole este cel mai grav drog pentru creier. Cel mai perfid este ca.

PSD decide marti propunerea pentru Ministerul Educatiei

Biroul Permanent National al PSD se va reuni, marti, de la ora 11. 00, pe ordinea de zi fiind analizarea propunerilor de candidati pentru functia de ministru al Educatiei Nationale, au declarat luni, pentru.

Manfred Weber, propunerea PPE pentru sefia Comisiei Europene

Congresul Partidului Popularilor Europeni l-a ales, ieri, pe germanul Manfred Weber drept candidatul formatiunii politice pentru functia de presedinte al Comisiei Europene. La congresul PPE care se desfasoara la Helsinki Finlanda), Manfred Weber a fost sustinut si de membrii delegatiilor Partidului National Liberal si Uniunii Democrate Maghiare din Romania, ambele formatiuni politice fiind membre ale grupului popularilor europeni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )