Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cine este hackerul Guciffer 2.0: Sunt din Europa de Est si sunt un unionist

B1 B1,
Cine este hackerul Guciffer 2.0: Sunt din Europa de Est si sunt un unionist

Hackerul Guciffer 2. 0 a declarat ca nu are vreo legatura ca Rusia, marturisind ca este unionist, potrivit agora. md. Declaratia vine in contextul in care acesta a spart reteaua Comitetului National. continuă pe B1

Vasile Dancu: Daca in puscariile din Europa media detentiei este undeva la sapte luni, la noi depaseste sapte ani

Vicepremierul Vasile Dancu a declarat ca in inchisorile din Europa media detentiei este de sapte luni, in timp ce in Romania depaseste sapte ani, potrivit.

RadiRo, evenimentul muzical al toamnei. Mari orchestre din Europa si Asia, la Bucuresti

Intre 23 septembrie si 1 octombrie 2016, Radio Romania organizeaza editia a III-a a Festivalului International al Orchestrelor Radio, singurul eveniment muzical international care isi propune, din 2012, la fiecare 2 ani, sa aduca in atentie profilul unic si excelenta artistica a ansamblurilor simfonice radio din intreaga lume.

Sectorul bancar italian trage in jos pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, din cauza declinului inregistrat de sectorul bancar din Italia, care a umbrit avansul din domeniul materiilor prime.

Cine este omul misterios care a murit in trei atacuri teroriste in acest an

Daca barbatul din imagine va este familiar, asta se intampla pentru ca probabil l-ati vazut asociat cu incidentele teroriste recente. Acest barbat aparent a fost omorat de cel putin 3 ori din luna.

Volkswagen exlude compensatii, pentru clientii din Europa, identice cu cele pentru americani

Volkswagen sustine ca legislatia este diferita in Europa fata de SUA, iar un nivel al compensatiilor in Europa similar cu cel oferit americanilor ar fi prea impovarator pentru grupul auto german, a spus Matthias Mueller, directorul general executiv CEO) al companiei. El a vorbit la Bruxelles cu Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru industrie, si i-a explicat situatia.

Faze Tari: Aniversare cu adrenalina: A sarit cu parasuta la 92 de ani; Au aparut sosetele parfumate pentru picioarele urat mirositoare; Cel de-al doilea pod din Europa ca marime, construit cu otel din Galati

Leoaica, de paza la oi. Motivul pentru care animalul salbatic nu ravneste nici macar la mieii abia nascuti. O leoaica face munca de. A murit Monstrul din Loch Ness? Dovezi gasite pe o plaja. Monstrul din Loch Ness este o creatura care a surescitat curiozitatea si imaginatia.

Cel de-al doilea pod ca marime din Europa, recent inaugurat, s-a facut cu otel romanesc, produs la Galati

ArcelorMittal Galati a furnizat 34. 000 de tone de otel pentru constructia unuia dintre cele mai mari poduri din lume. Inaugurat saptamana trecuta, podul Ozman Gazi reduce timpul de deplasare intre.

Volkswagen nu va oferi compensatii clientilor din Europa afectati de scandalul emisiilor de noxe

Compania producatoare de masini Volkswagen a respins numeroase cereri din partea clientilor europeni de a compensa clientii afectati de scandalul emisiilor de noxe Dieselgate, pe modelul despaguburilor.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )