Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cine este ingerul Mortii, omul care a declarat razboi gruparii teroriste Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Cine este ingerul Mortii, omul care a declarat razboi gruparii teroriste Stat Islamic

Un militant irakian, cunoscut si sub numele de Abu Azrael in traducere ingerul Mortii) a ajuns in atentia presei dupa ce si-a abandonat cariera de profesor universitar pentru a lupta impotriva gruparii Stat Islamic . continuă pe România Liberă

El este ingerul Mortii. Profesorul universitar care a declarat razboi teroristilor ISIS

A aparut pe coperta revistei franceze Paris Match, care i-a dedicat mai multe pagini, in timp ce pe Facebook exista o pagina-tribut cu numele lui. Ayyub Faleh al-Rubaie, cunoscut si ca Abu Azrael ingerul.

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cine este Vladimir Jurowski, vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017. Unul din primii 10 dirijori ai lumii, opozant al lui Vladimir Putin, caruia i-a adresat o scrisoare in care denunta cenzura artistica a regimului

Numele lui Vladimir Jurowski, dirijor principal al uneia dintre cele mai cunoscute orchestre britanice ale momentului, London Philharmonic Orchestra, este vehiculat pentru ocuparea functiei de Director Artistic al Festivalului Enescu pentru editia 2017, alaturi de legendarul Zubin Mehta, care va fi Presedinte Onorific, potrivit unor surse apropiate de colaboratori. Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau.

Cine este medicul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor

Ion Tintoiu, medic primar interne-cardiologie, a fost doctorul care l-a ingrijit pe Corneliu Vadim Tudor cand a ajuns, luni dimineata, la Spitalul Militar din Capitala, a anuntat Victor Ciutacu.

Fiul lui Adrian Nastase se insoara. Cine este aleasa inimii sale

Baiatul cel mare al lui Adrian Nastase se pregateste de nunta cu femeia pe care o iubeste de peste cinci ani, Bianca Ciuvat. Acum cateva zile nici nu se gandea la aceasta decizie, dar iubita lui l-a.

Cine este Jeremy Corbyn, favorit la sefia Laburistilor britanici: Fan al lui Chavez, al nationalizarilor si al Syriza / Vegetarian, nu bea alcool si merge cu bicicleta

Jeremy Corbyn, apropiat de politicile Syriza si Podemos, pare a fi favoritul alegerilor din interiorul Partidului Laburist, al caror rezultat il vom afla sambata si care ar putea marca o schimbare destul de drastica in cadrul politica laburistilor, dupa infrangerea in alegerile parlamentare din mai, scrie presa internationala.

Marea Britanie: Opozitia, condusa de un politician de extrema-stanga. Cine este noul lider al laburistilor

Noul presedinte al Partidului Laburist britanic, principala formatiune de opozitie din Marea Britanie, este deputatul de extrema-stanga Jeremy Corbyn. Eurosceptic si oponent al politicilor de austeritate, a fost ales, sambata, presedinte al formatiunii politice.

Cine este Vladimir Jurowski, dirijorul vehiculat pentru a fi noul director artistic al Festivalului Enescu 2017

Un iubitor si promotor al muzicii lui George Enescu, Vladimir Jurowski este unul din primii 10 dirijori ai lumii in acest moment, potrivit The Guardian. Este considerat un muzician vizionar, curajos, dar si un om cu o puternica structura morala, fiind recunoscut pentru opozitia explicita fata de Vladimir Putin si de regimul sau.

Alexandru Athanasiu, dupa redeschiderea dosarului pe numele sau: Este o aberatie pe care o voi reclama la CEDO

Alexandru Athanasiu, fostul ministru al Educatiei, a declarat ca redeschiderea dosarului DNA pe numele sau este o aberatie pe care o va reclama la CEDO.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )