Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alexandru Athanasiu, dupa redeschiderea dosarului pe numele sau: Este o aberatie pe care o voi reclama la CEDO

România Liberă România Liberă,
Alexandru Athanasiu, dupa redeschiderea dosarului pe numele sau: Este o aberatie pe care o voi reclama la CEDO

Alexandru Athanasiu, fostul ministru al Educatiei, a declarat ca redeschiderea dosarului DNA pe numele sau este o aberatie pe care o va reclama la CEDO. continuă pe România Liberă

Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu, asteptati la Instanta Suprema: DNA cere redeschiderea urmaririi penale pe numele celor doi fosti ministri

Fostii ministri ai Educatiei Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu sunt asteptati marti la Instanta Suprema, unde se va judeca o solicitare a DNA de reincepere a urmaririi penale in cazul lor, intr-un.

Cererea DNA de redeschidere a dosarului Ecaterinei Andronescu si lui Alexandru Athanasiu, admisa

Cererea DNA de reincepere a urmaririi fostilor ministri ai Educatiei Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu a fost aprobata, vineri, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), informeaza surse din presa.

Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu, urmariti penal pentru coruptie

Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a confirmat vineri cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostilor ministri ai Educatiei, potrivit Agerpres.

Inalta Curte judeca marti cererea DNA de redeschidere a urmarii penale pentru Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca marti cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale in cazul unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu, informeaza Agerpres.

Alexandru Athanasiu: DNA redeschide a treia oara un dosar pentru fapte care nu pot fi imputate. E o aberatie pe care o voi reclama la CEDO

Fostul ministru Alexandru Athanasiu a declarat vineri, dupa decizia iCCJ de a redeschide dosarul in care e cercetat alaturi de Ecaterina Andronescu, ca ancheta vizeaza fapte care nu-i pot fi imputate si ca va.

Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu afla daca vor fi urmariti penal

Fostii ministri ai Educatiei Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu sunt asteptati la Instanta Suprema, unde se va judeca o solicitare a DNA de reincepere a urmaririi penale in cazul lor. Cercetarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )