Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a SUA: ce a determinat-o sa-i ceara sotului sau sa candideze la presedintia Americii

Adevărul Adevărul,
Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a SUA: ce a determinat-o sa-i ceara sotului sau sa candideze la presedintia Americii

Cine este viitoarea Prima Doamna a SUA? Joe Biden este pe punctul de a castiga cursa pentru Casa Alba la a treia incercare avand o sustinere puternica din partea sotiei sale, mai ales dupa ce acesta renuntat la candidatura in 2015. Jill Biden este profesoara de 30 de ani si o activista ferventa pentru educatie, munca sa fiind concentrata asupra colegiilor comunitare. continuă pe Adevărul

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Energia si discursul ei optimist au sedus in timpul campaniei pentru alegerile SUA, in care Jill Biden a fost implicata neobosit cu un singur mesaj: doar sotul ei Joe va putea uni o tara divizata la extrem prin intrarea in Casa Alba, relateaza AFP.

Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii

Jill Bidenesteviitoarea prima-doamnaa Statelor Unite ale Americii nr. Sotia lui Joe Bidena postat sambata seara pe Twitter o fotografie in care Joe Biden apare purtand o sapca.

Ea va fi Noua Doamna a Americii? Cine este Jill, sotia lui Joe Biden!

Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Statelor Junite, este o femeie puternica cu o poveste absolute impresuonanta. E pasionata de domeniul educatiei, buna prietena cu Michelle Obama si un pion important in echipa de campanie a Democratilor.

Alegeri SUA 2020 Principalele mass media americane afirma ca Joe Biden a castigat alegerile Multimi de oameni se indreapta spre Casa Alba pentru a sarbatori victoria lui Biden VIDEO

Joe Biden a fost ales sambata presedinte al Statelor Unite, castigand impotriva lui Donald Trump si punand capat unei secvente politice inedite care a zguduit America si lumea, relateaza AFP. Dupa patru zile de suspans intr-o tara aflata la limita, fostul vicepresedinte al lui Barack Obama a depasit, conform proiectiilor presei americane, pragul magic al celor 270 de mari electori. La cateva minute dupa anunt, mii de oameni s-au adunat la Casa Alba pentru a sarbatori victoria candidatului democratic. 55: Donald Trump s-a intors la Casa Alba sambata dupa-amiaza dupa o dimineata de golf si la cateva ore dupa anuntul pierderii sale in fata lui Joe Biden. 30: Joe Biden, declarat castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, a castigat sambata si statul crucial al Nevada21:10 Senatorul Mitt Romney este primul greu din tabara republicanilor care il felicita pe Joe Biden pentru victorie20. 50: Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii19. 40: Biden se va adresa natiunii la 01. 00 GMT Ddin Wilmington.

Cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare vicepresedinte al Americii

Kamala Harris este prima femeie de culoare si vicepresedinte al Americii. Aceasta este mana dreapta a lui Joe Biden, ales azi cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Cine este Kamala Harris? Joe Biden a bifat mai multe recorduri istorice odata cu victoria sa in cursa pentru Casa Alba. Contracandidatul lui Donald Trump .

Cine este Kamala Harris. Povestea de viata a celei care ar putea deveni vice-presedintele Americii

Joe Biden candideaza in tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidentiale din SUA. Iata cine este femeia care ar putea deveni vice-presedintele Americii.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Regina Elisabeta, inselata de Printul Philip. Cine este vedeta cu care el s-a combinat

Nu multi stiu, dar relatia dintre Regina Elisabeta si Printul Philip a fost greu incercata in perioada in care Regina era insarcinata cu primul mostenitor al tronului. Sotul acesteia s-a indragostit pana peste cap de o vedeta a acelor ani. Regina Elisabeta, inselata de Printul Philip cu o vedeta Povestea de iubire dintre Regina Angliei .

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu .

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )