Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Laurentiu Baranga, valceanul acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat. Cum a ajuns un strungar inalt functionar de stat

Adevărul Adevărul,
Cine este Laurentiu Baranga, valceanul acuzat ca si-a falsificat diploma de bacalaureat. Cum a ajuns un strungar inalt functionar de stat

Presedintele Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, valceanul Laurentiu Baranga de 53 de ani) a fost condus sambata, 10 octombrie, la audieri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, fiind acuzat de inselaciune. continuă pe Adevărul

Perchezitii la seful Oficiului pentru Spalarea Banilor. Laurentiu Baranga si-ar fi falsificat diploma de studii

Procurorii efectueaza sambata perchezitii la casa sefului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acesta fiind cercetat intr-un dosar de inselaciune.

Politia a descins acasa la Laurentiu Baranga. Ce au gasit la seful Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

La doar o luna de la numirea lui Laurentiu Baranga ca sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, acesta si-a dat demisia dupa ce anchetatorii au aflat un lucru incredibil. Ce se afla in casa acestuia este dincolo de orice imaginatie! Ce a gasit Politia in casa lui Laurentiu Baranga Pe .

Ludovic Orban a declarat ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale lui Laurentiu Baranga

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca nu avea informatii referitoare la diplomele false ale fostului presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga si ca au fost aplicate toate procedurile de evaluare a candidaturii, scrie g4media.

Cine este sotul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Deja toata lumea o cunoaste pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru functia de Vicepresedinte al Statelor Unite. Dar iata cine este sotul acesteia! .

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Medicul Monica Pop detoneaza bomba momentului. Cine este vinovat pentru explozia cazurilor de COVID-19: Nu teatrele, nici restaurantele

Conoscutul medic oftalmolog, Monica Pop, pare ca duce o lupta continua cu autoritatile. Celebra pentru modul sau unic si transparent de a expune problemele tahttps:playtech. rostirimedicul-monica-pop-sare-in-ajutorul-bolnavilor-ignorati-de-medici-toti-pacientii-asigurati-au-aceleasi-drepturi-176070?utm_source=FacebookImpact&utm_campaign=unici&utm_content=FBImpactLocal&utm_medium=Impactrii, aceasta a postat de curand un mesaj in care isi exprima dezacordul privind noile masuri de restrictie. De ce au explodat, de fapt, cazurile de COVID-19 Managerul Spitalului de Urgente .

Seful Oficiului pentru Combaterea Spalarii Banilor este anchetat pentru ca si-a falsificat diploma de bacalaureat Baranga a demisionat

Anchetatorii efectueaza sambata perchezitii la casa sefului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Laurentiu Baranga, acesta fiind cercetat intr-un dosar de inselaciune. Baranga, proaspat numit la conducerea institutiei, si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat. IGPR a precizat ca este anchetat pentru inducerea si mentinerea in eroare a mai multor institutii publice, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate si care ulterior au fost desfiintate de catre instantele judecatoresti competente. Baranga a mai detinut in trecut si functia de director adjunct al Oficiului Registrului National pentru Informatii Secrete de Stat ORNISS).

Cine este castigatoarea Premiului Nobel pentru Literatura 2020

Poeta americana Louise Gluck este laureata premiului Nobel pentru Literatura pe 2020, a anuntat joi Academia suedeza din Stockholm, potrivit CNN. Gluck a fost recompensata pentru pentru vocea ei poetica in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )