Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este milionarul care l-a umilit pe Gigi Becali in Pipera. Cum arata casa acestuia (FOTO)

Antena3 Antena3,
Cine este milionarul care l-a umilit pe Gigi Becali in Pipera. Cum arata casa acestuia (FOTO)

Uimitor sau nu, nu Gigi Becali este rege in Pipera, asa cum s-ar considera. Un alt milionar, apropiat al omului de afaceri, are o casa intinsa pe hectare, care il pune in umbra pe patronul. continuă pe Antena3

Cine este tanarul care a ucis un politist in Gara Suceava. Omul legii nu a avut nicio sansa!

Politistul ucis in Gara Suceava Burdujeni), Sorin Viziteu, se afla in timpul serviciului in momentul in care a fost injunghiat, suspectul fiind retinut, un tanar de 23 de ani, din.

Subiectele Zilei: Cine este criminalul care a omorat un politist la Suceava cu zeci de lovituri de cutit; Clanul Stanescu. Cum a impanzit familia baronului de Olt Parlamentul, Guvernul si administratia locala; Ministerul Sanatatii lanseaza o campanie nat

Fost oficial american: Rusia ar putea declansa accidental un atac nuclear. Interviul belicos oferit. Stupiditatea tiranului de cursa lunga. E fatal ca autocratii, obisnuiti ca.

Cine este criminalul care a omorat un politist la Suceava. Ucigasul avea o problema cu uniforma

Ioan Besa 23 de ani) a omorat un politist pe peronul Garii Burdujeni din Suceava cu zeci de lovituri de cutit. Criminalul isi ducea veacul prin zona garii, dormind intr-o masina. Ioan Besa.

Imagini de colectie din seara in care Gigi Becali a preluat Steaua (FOTO)

In contextul scandalului actual intre Armata si Gigi Becali pentru dreptul de a folosi marca Steaua Bucuresti, jurnalistul sportiv Tudor Silviu Samuila a publicat pe Facebookdoua imagini cu.

Gigi Becali, declaratii in scandalul momentului: Harul lui Dumnezeu nu se amesteca cu pacatele

Gigi Becali a comentat miercuri scandalurile sexuale din sanul Bisericii, care au iesit la iveala in ultima perioada. Harul lui Dumnezeu nu se amesteca cu pacatele. Nu ne intereseaza ce fac ei.

Gigi Becali, atacat dur: Un nebun!

Dupa ce Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat ca nu isi face nicio problema in ceea ce priveste calificarea intrucat cehii de la Viktoria Plzen au fost eliminati anii anteriori de Petrolul.

Gigi Becali arunca bomba: 2.000 de dolari spaga pentru un sef din Politie

Gigi Becali recunoaste senin ca a dat spaga unui sef din Politie. 000 de dolari pentru ca o ancheta sa il ocoleasca pe actualul patron al Cancan, Radu Budeanu. Totul ar fi avut loc in 1994,.

Lovitura pentru Gigi Becali. Cum ii DA PESTE NAS echipa Armatei

CSA Steaua si-a reinfiintat echipa de fotbal, iar la primul antrenament a avut parte de un numar impresionant de suporteri. Chiar daca esalonul in care va juca este departe de Liga 1, nu acelasi.

Cabral si sotia sa, Andreea Ibacka, nu isi mai vorbesc. Care este motivul care a dus la ruptura dintre ei

Cabral si frumoasa lui sotie, Andreea Ibacka, nu se inteleg extraordinar in ultima vreme. Cei doi s-au certat recent si abia ca-si mai vorbesc dintr-un motiv pe care Cabral l-a povestit tuturor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )