Libnet.ro
UNICEF

08:30

Imagini de colectie din seara in care Gigi Becali a preluat Steaua (FOTO)

B1 B1,
Imagini de colectie din seara in care Gigi Becali a preluat Steaua (FOTO)

In contextul scandalului actual intre Armata si Gigi Becali pentru dreptul de a folosi marca Steaua Bucuresti, jurnalistul sportiv Tudor Silviu Samuila a publicat pe Facebookdoua imagini cu. continuă pe B1

Gigi Becali, declaratii in scandalul momentului: Harul lui Dumnezeu nu se amesteca cu pacatele

Gigi Becali a comentat miercuri scandalurile sexuale din sanul Bisericii, care au iesit la iveala in ultima perioada. Harul lui Dumnezeu nu se amesteca cu pacatele. Nu ne intereseaza ce fac ei.

Gigi Becali arunca bomba: 2.000 de dolari spaga pentru un sef din Politie

Gigi Becali recunoaste senin ca a dat spaga unui sef din Politie. 000 de dolari pentru ca o ancheta sa il ocoleasca pe actualul patron al Cancan, Radu Budeanu. Totul ar fi avut loc in 1994,.

Legatura inedita dintre clima si praful desertic din Sahara care a ajuns in Romania acum 6.000 de ani

Praful din Sahara care ajunge din cand in cand in Romania, fiind vizibil mai ales pe masini, era purtat pana pe teritoriile noastre si acum sase milenii, arata o cercetare realizata de oameni de stiinta romani si de alti cercetatori de la Northumbria University Newcastle Marea Britanie). In turba din rezervatia Mohos de langa Tusnad s-a ajuns pana la 9,5 metri adancime si au fost luate mostre de praf care s-au depus in utimele zece milenii. In articol puteti citi despre legaturile dintre praful saharian si clima de acum 6000 de ani, dar si despre cat de diferita era clima de atunci in Romania, dar mai ales in Sahara.

Lovitura pentru Gigi Becali. Cum ii DA PESTE NAS echipa Armatei

CSA Steaua si-a reinfiintat echipa de fotbal, iar la primul antrenament a avut parte de un numar impresionant de suporteri. Chiar daca esalonul in care va juca este departe de Liga 1, nu acelasi.

IMAGINI SOC DIN LONDRA: O masina tocmai a intrat iN PLIN intr-un grup de persoane aflat pe trotuar (VIDEO)

Momente socante au fost surprinse de camere pe o strada din Londra. Mai multi tineri s-au luat la bataie, iar la un moment dat o masina s-a apropiat cu viteza, trecand de pe strada direct pe.

Actorul Daniel Radcliffe a sarit in ajutorul unui turist din Londra, care fusese atacat cu cutitul de o banda de hoti

Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter din celebra serie britanica, a intervenit in ajutorul unui turist care fusese taiat pe fata de niste hoti din Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )