Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este milionarul misterios in curtea caruia se strang cei mai puternici oameni din Romania

Antena3 Antena3,
Cine este milionarul misterios in curtea caruia se strang cei mai puternici oameni din Romania

Oamenii sistemului fac Revelionul la hotel Teleferic, in Poiana Brasov, unde patron este Stefan Tint, un milionar foarte discret. Vara merg la celebra plaja Caelia din Mamaia unde patron e Viorel. continuă pe Antena3

Codrin Stefanescu: Pana in primavara trebuie sa stabilim cine este prezidentiabilul PSD, trebuie sa-l aparam cu dintii / PSD nu are tabere, pentru ca PSD nu este partid de lider

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019. Trebuie sa-l aparam cu dintii pentru ca va fi vinovatul de serviciu al statului paralel, a spus Stefanescu la Antena 3. El a respins ideea existentei unor tabere in partid, spunand ca PSD nu este partid de lider.

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )