Libnet.ro
UNICEF

19:31

Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Romanii au Talent. Florin Calinescu aproape a plans de emotie

Playtech Playtech,
Cine este Remi Martin, al treilea Golden Buzz la Romanii au Talent. Florin Calinescu aproape a plans de emotie

Tanarul care a luat Golden Buzz la Romanii au Talent a venit din Germania si i-a ridicat in picioare pe toti cei din juriu, lasandu-i efectiv fara cuvinte cu numarul lui. Juriul a ramas fara cuvinte Remi Martin este un acrobat din Germania, care are si origini franceze. Concurentul a facut un numar spectaculos la . continuă pe Playtech

Problema majora a societatii, expusa la Romanii au Talent. Cine este Ana Maria Bitica, de 14 ani VIDEO

O alta concurenta care a impresionat, vineri seara 12 februarie), la Romanii au Talent, a fost Ana Maria Bitica, in varsta de 14 ani. Adolescenta a transmis un mesaj puternic prin dansul sau contemporan, iar la final a primit patru de DA. Ana Maria Bitica a impresionat juriul cu mesajul sau intrebata de Alexandra Dinu .

Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicala de a parasi Romania

Irina Rimes a luat o decizie radicala dupa ce s-a indragostit. Artista a ales sa paraseasca tara pentru iubitul ei. Cine este misteriosul barbat care i-a furat inima vedetei? Cine i-a furat inima artistei? Irina Rimes este o artista foarte apreciata. Tanara se bucura de succes pe plan profesional, iar mai nou, se pare ca .

Cine este iubitul Irinei Rimes, pentru care artista s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit nebuneste de un tanar artist din Franta, tara in care de altfel s-a si mutat pentru a fi aproape de barbatul iubit. Iata cine este iubitul Irinei Rimes.

Cine este Stefan Mandachi de la Sef sub acoperire. A declansat un adevarat fenomen national cu ideile sale

Stefan-Valentin Mandachi s-a nascut pe 11 februarie 1986, in Calarasi. Este fondatorul mai multor francize, printre care putem enumera si cel mai mare lant de restaurante cu specific grecesc, de tip servire, din Romania dar si din estul Europei. Spartan este una dintre cele mai profitabile afaceri ale antreprenorului. Cu toate acestea, la baza, profesia .

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an.

Viata Irinei Rimes s-a schimbat radical. Cine este francezul alaturi de care s-a mutat intr-un apartament inchiriat

Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de dragoste in Franta. Cantareata s-a indragostit iremediabil de un tanar francez, tot artist, cu care s-a mutat. Numele noului ei iubit este David Goldcher. Acesta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )