Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mitt Romney, optimist in privinta rezultatului alegerilor: Abia astept ziua de maine, pentru ca ne vom incepe lucrul

B1 B1,
Mitt Romney, optimist in privinta rezultatului alegerilor: Abia astept ziua de maine, pentru ca ne vom incepe lucrul

Republicanul Mitt Romney s-a declarat foarte optimist in ceea ce priveste rezultatul alegerilor prezidentiale, in cadrul unei vizite la un sediul de campanie din statul Ohio. Sunt foarte optimist, nu doar in. continuă pe B1

Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 30 Ajunul alegerilor prezidentiale in ziarele americane: cursa foarte stransa, impactul uraganului Sandy, harababura votului anticipat.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Ann Romney, responsabila de umanizarea imaginii lui Mitt Romney.

Ann Romney, in varsta de 63 de ani, casatorita de 43 de ani cu Mitt Romney, a stiut sa castige inimile americanilor purtand stindardul mamei casnice, in cadrul unei campanii in care misiunea ei a fost sa umanizeze imaginea rece a sotului ei, relateaza AFP, citata de Mediafax. Acuzata in aprilie de o comentatoare democrata ca nu a muncit nici macar o zi din viata sa, Ann Romney a replicat scriind primul mesaj pe Twitter din viata sa: Am ales sa raman acasa si sa imi cresc cei cinci copii.

Candidatul republican la presedintia SUA, Mitt Romney, a votat in statul Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont statul Massachusetts), informeaza AFP. Romney, care s-a declarat increzator ca va.

Alegeri SUA: Mitt Romney a votat, alaturi de sotia sa, in Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont, din statul Massachusetts, scrie CNN. Republicanul a plecat apoi spre avionul sau de.

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney, umar la umar in sondaje: Afla ce promisiuni au facut cei doi candidati electoratului

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar. Echilibrul se pastreaza si in ceea ce priveste promisiunile facute de cei doi candidati. intr-o tara care face cu greu.

ALEGERI SUA. Portretul lui Mitt Romney, multimilionarul american care vrea sa devina primul presedinte MORMON al tarii

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Mitt Romney, in cautarea ultimei consacrari dupa o viata ...

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de imaginea sa de barbat distant si oportunist, relateaza AFP, citata de Mediafax. La varsta de 65 de ani, acest mormon, tatal a cinci baieti si bunic de 18 ori, a obtinut numeroase succese profesionale: licentiat la Harvard, consultat supradotat, director admirat, salvator al Jocurilor .

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umari la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )