Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine este singurul senator care a votat impotriva respingerii OUG 13

România Liberă România Liberă,
Cine este singurul senator care a votat impotriva respingerii OUG 13

Controversata Ordonanta de Urgenta 13 / 2017 a fost respinsa luni in plenul Senatului, cu un singur vot impotriva acestei decizii de respingere. continuă pe România Liberă

Cine a fost singurul senator care a votat impotriva respingerii OUG 13

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a votat, luni, impotriva Legii de respingere a OUG 13/2017, fiind singurul senator care a sustinut astfel proiectul la vot, in timp ce alti noua parlamentari, dintre care sapte ai PMP, unul al PSD si unul al ALDE, s-au abtinut.

Ecaterina Andronescu a fost singurul senator care a votat impotriva legii de respingere a ordonantei de urgenta 13 privind modificarile la codurile penale

Luni, in Senat s-a votat proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017, celebra ordonanta de urgenta care producea mai multe modificari la codurile penale, care a facut ca sute de miii de oameni sa iasa.

Cine este Chris Zylka, noul iubit al lui Paris Hilton?

Au trecut ani buni de cand Paris Hilton nu s-a mai afisat in public cu un barbat, perioada in care s-a concentrat asupra carierei sale de DJ. Paris se iubeste acum cu actorul Chris Zylka, postand pe Instagram o fotografie care confirma relatia lor.

Goala pe Instagram la 53 de ani! Cine este vedeta din imagine?

O fosta actrita, devenita acum star de reality-show, a uimit pe toata lumea postand pe Instagram o fotografie in care apare complet goala. Poza a fost stearsa dupa doar cateva secunde, insa fanii au facut intre timp Print Screen si imaginea a ajuns peste tot pe Internet.

Kelemen Hunor: Cu protestele de strada pot fi de acord, insa nu si cu legionarii, cu cei care sunt impotriva minoritatilor nationale, cu extremistii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca este de acord cu protestele de strada, prin care se doreste o reprezentare publica onesta, corecta, dar nu si culegionarii, cu cei care sunt impotriva minoritatilor nationale, cu extremistii.

E CONFIRMAT! CINE este CELELBRUL artist cu care s-a iubit timp de 50 de ani fosta sotie a lui Elvis Presley (FOTO)

Priscilla Presley, fosta sotie a lui Elvis Presley si Tom Jones au o relatie publica acum confirmata, dupa ce sotia lui Jones a decedat in urma cu 11 luni. O sursa apropiata a cuplului a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )