Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este tanara care a urcat pe scena, in pat cu Robbie Williams

ADPM ADPM,
Cine este tanara care a urcat pe scena, in pat cu Robbie Williams

Robbie Williams a invitat o tanara din public pentru a urca pe scena alaturi de el si de a sta impreuna intr-un pat improvizat prin proiectii pe un ecran. Iata cine este bruneta care l-a impresionat pe artist. continuă pe ADPM

Cine este romanca care s-a bagat in pat cu Robbie Williams in timpul concertului

Robbie Williams a sustinut primul concert in Romania, pe 17 iulie, in fata a peste 60. 000 de oameni. Artistul a facut un show de senzatie, in fata celor care ii iubesc muzica, scrie cancan. ro. Show-ul nu a fost lipsit de.

Ce afaceri au companiile care organizeaza concertul lui Robbie Williams la Bucuresti

East European Production si DD Event Entertainment, cele doua companii care organizeaza impreuna cu Marcel Avram, concertul lui Robbie Williams, au impreuna afaceri de 2,37 milioane de lei 0,53 mil. euro) si profit net de 200. 000 de lei 45.

FOTO Cine este Rovana Plumb: Ascensiunea femeii de la Gerovital, pusa interimar sa revitalizeze PSD. Cine a promovat-o si pe cine promoveaza ea

Ascensiunea politica a Rovanei Plumb de la simplu membru de partid la presedinte interimar al PSD se intinde pe 21 de ani, timp in care a evoluat in preajma a doi prim-ministri si sefi ai PSD perdanti in alegerile prezidentiale. HotNews va prezinta cariera profesionala si politica a femeii care conduce cel mai mare partid din Romania in acest moment.

FOTO. Dan Sova se insoara. Cine este viitoarea sotie

Deputatul Dan Sova a cerut-o in casatorie pe iubita lui, deputata Catalina Stefanescu, insa, in urma, problemelor prin care trece deputatul relatia ar putea sa nu supravietuiasca, potrivit romaniatv. ro.

Un PARLAMENTAR a accidentat mortal un barbat care traversa neregulamentar. Cine este deputatul

Vasile Horga, deputat liberal, a accidentat mortal cu masina, miercuri seara, pe DN 17, in judetul Dambovita, un barbat care a incercat sa traverseze strada prin loc nepermis, cercetarile in acest caz fiind preluate de Parchetul Instantei Supreme.

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere.

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere la nivelul Consiliului Judetean Vrancea.

Faze tari: Ea este femeia care ridica greutati cu vaginul; Solutii extreme pe canicula! Pun aer conditionat la coada vacii; Este barbat, dar i-au crescut sani de femeie! Cum s-a putut asa ceva

Barbatul care se trezeste in fiecare zi crezand ca e 14 martie 2005 si trebuie sa mearga la dentist. Cercetatorii nu au nicio explicatie. Tribul in care femeilor li se pun dopuri negre in nas. Care este motivul pentru aceasta practica dureroasa. Femeile dintr-un trib indian marcheaza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )