Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO. Dan Sova se insoara. Cine este viitoarea sotie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Dan Sova se insoara. Cine este viitoarea sotie

Deputatul Dan Sova a cerut-o in casatorie pe iubita lui, deputata Catalina Stefanescu, insa, in urma, problemelor prin care trece deputatul relatia ar putea sa nu supravietuiasca, potrivit romaniatv. ro. continuă pe România Liberă

Dan Sova, anunt trist de ultim moment

Senatorul Dan Sova face precizari cu privire la relatia cu deputatul Catalina Stefanescu. Redam in continuare mesajul transmis redactiei stiripesurse. ro:Stimata Redactie,Luand in considerare aparitia mai.

Cine este tanara care a urcat pe scena, in pat cu Robbie Williams

Robbie Williams a invitat o tanara din public pentru a urca pe scena alaturi de el si de a sta impreuna intr-un pat improvizat prin proiectii pe un ecran. Iata cine este bruneta care l-a impresionat pe artist.

Cat de flexibila este fosta sotie a lui Eros Ramazzotti

O fi fericita in casnicie sau nu, se poate specula oricat, dar un lucru este cert: Michelle Hunziker vrea sa tina treaza atentia barbatilor.

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere.

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere la nivelul Consiliului Judetean Vrancea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )