Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este tanarul print care vrea sa modernizeze Arabia Saudita

Adevărul Adevărul,
Cine este tanarul print care vrea sa modernizeze Arabia Saudita

In Arabia Saudita, printul mostenitor Mohammed bin Salman a promis saptamana trecuta ca tara sa va fi moderata, toleranta si deschisa, adjective care contrasteaza cu rigoarea religioasa in vigoare in acest regat ultra-conservator. Viitorul rege isi arata vointa pentru reformele economice si sociale. Dar el este si arhitectul intaririi politicii regionale a tarii sale. continuă pe Adevărul

Cine este tanarul printul care vrea sa modernizeze Arabia Saudita

In Arabia Saudita, printul mostenitor Mohammed bin Salman a promis saptamana trecuta ca tara sa va fi moderata, toleranta si deschisa, adjective care contrasteaza cu rigoarea religioasa in vigoare in acest regat ultra-conservator. Viitorul rege isi arata vointa pentru reformele economice si sociale. Dar el este si arhitectul intaririi politicii regionale a tarii sale.

A pierdut o AVERE la JOCURI, dar nu se astampara: Cine este ARTISTUL DIN ROMANIA care SPARGE 7.000 de lei in 2 ore, la PACANELE

Medicii i-au interzis fumatul, dar tot fumeaza. Jocurile de noroc l-au ruinat, dar tot joaca. Cine este acest incapatanat al sortii? Nimeni altul decat cunoscutul lautar Nelu Ploiesteanu. Nu.

Cine este EA? Asta da BOMBA in LUMEA MONDENA! Valentina Pelinel ...

Valentina Pelinel este cunoscuta ca si model, unul care s-a bucurat de succes atat in tara, cat si in strainatate. Fostul model s-a gandit sa se reprofileze. Pare ca vrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )