Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine a fost Naarghita, cantareata de muzica indiana din Romania. Celebrul actor Raj Kapoor era vrajit de ea

Adevărul Adevărul,
Cine a fost Naarghita, cantareata de muzica indiana din Romania. Celebrul actor Raj Kapoor era vrajit de ea

Artista era extrem de populara in perioada ei de afirmare, reusind sa o impresioneze chiar pe Indira Ghandi, primul ministru al Indiei. continuă pe Adevărul

NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

Cea mai veche cula din Romania, cula Greceanu, de la Maldaresti, judetul Valcea, a fost scoasa la vanzare. Cula, ridicata pe vremea lui Mihai Viteazul, se vinde pentru 400. 000 de euro, dar autoritatile.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

OPREATIUNEA ICEBERG, ANAF va verifica cele mai mari companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile economice din Romania.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Un fost consilier al lui Donald Trump vorbeste despre statul paralel din Romania

Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump, acorda in urma cu aproape doi ani un interviu pentru Adevarul, in care vorbea despre statul subteran si cum lucreaza acesta. Stone, fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1894 seconds )