Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine a fost Omar Sharif, Lawrence al Arabiei

Antena3 Antena3,
Cine a fost Omar Sharif, Lawrence al Arabiei

Actorul de origine egipteana Omar Sharif, care a murit vineri la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, a fost o legenda a cinematografiei si televiziunii internationale, jucand in peste 100 de filme, dar. continuă pe Antena3

Omar Sharif a murit. Actorul avea 83 de ani

Omar Sharif. Actorul de origine egipteana Omar Sharif, celebru pentru roluri din filme precum Lawrence al Arabiei si Doctor Zhivago, a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, scrie mediafax. ro.

A murit Omar Sharif

Omar Sharif, celebrul actor de origine egipteana, a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Purtatorul de cuvant al artistului, Steve Kenis, a anuntat ca actorul a murit intr-un spital din Cairo .

Actorul Omar Sharif a murit la varsta de 83 de ani

Actorul de origine egipteana Omar Sharif, celebru pentru roluri din filme precum Lawrence al Arabiei si Doctor Zhivago, a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, potrivit Mediafax.

Omar Sharif a murit: legendarul actor si unul dintre cei mai buni jucatori de bridge din lume avea 83 de ani

Actorul de origine egipteana Omar Sharif, cunoscut mai ales datorita rolurilor din filmele clasice Lawrence al Arabiei si Doctor Zhivago si unul dintre cei mai buni jucatori de bridge din lume, a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Omar Sharif, actorul care l-a interpretat pe Doctor Zhivago, a murit la varsta de 83 de ani

Actorul egiptean Omar Sharif, nascut Michael Shalhoub, celebru pentru roluri din filme precum Lawrence al Arabiei si Doctor Zhivago, a murit la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, scrie Mediafax.

Actorul Omar Sharif a murit la varsta de 83 de ani

Actorul egiptean Omar Sharif, star in filme clasice precum Lawrence al Arabiei 1962) sau Doctor Jivago 1965), a murit vineri, la Cairo, din cauza unei crize cardiace, la varsta de 83 de ani, anunta AFP.

GALERIE FOTO. Detalii INEDITE din viata lui Omar Sharif

Celebrul actor egiptean Omar Sharif, care a murit, vineri, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct, a avut o cariera de aproape sase decenii in lumea filmului si a fost unul dintre cei mai mari jucatori de bridge din lume.

A murit Omar Sharif, o legenda a cinematografiei

Filmul mondial este in mare doliu. A murit Omar Sharif, egipteanul care a cucerit lumea cu talentul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )