Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine a fost primul fumator din Europa si de ce a primit zece ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Cine a fost primul fumator din Europa si de ce a primit zece ani de inchisoare

Fumatul este un obicei stravechi care la inceputuri se mai practica si ca parte a unor ritualuri religioase sau nereligioase, pentru a conduce la inaltarea spiritului. Omul care a ramas in istorie drept. continuă pe Antena3

Cine a fost primul fumator din Europa sI de ce a primit zece ani de inchisoare

Fumatul este un obicei stravechi care la inceputuri se mai practica si ca parte a unor ritualuri religioase sau nereligioase, pentru a conduce la inaltarea spiritului. Omul care a ramas in istorie drept.

Primul parc din Capitala dedicat Centenarului Marii Uniri se deschide joi

Primul parc din Capitala dedicat Centenarului Marii Uniri se deschide joi si este amenajat pe o suprafata de peste 10. 000 de metri patrati, anunta Primaria sectorului 4, anunta Agerpres.

Bujorii de stepa de la Zau de Cmpie, singurul loc din Europa n care acestia au supravietuit, au nceput sa nfloreasca

Bujorii de stepa, denumiti stiintific Paeonia tenuifolia, din Rezervatia botanica de la Zau de Campie, judetul Mures, singurul loc din Europa in care aceasta floare a supravietuit, au inceput sa infloreasca, a declarat miercuri, pentru Agerpres, Ciprian Cenan, custodele rezervatiei.

HSBC isi restructureaza divizia de private banking din Europa

HSBC Holdings Plc, cel mai mare grup bancar britanic, va crea o structura unica regionala pentru divizia sa de private banking din Europa, care va reuni operatiunile din Marea Britanie, Channel Islands, Franta, Germania, Elvetia si Luxemburg, conform anuntului facut ieri de institutie, care mentioneaza ca noua structura, denumita HSBC Global Private Banking, EMEA va fi condusa de Chris Allen.

Asociatia de Transplant Pulmonar despre primul transplant din Romnia: ngrijorarea noastra este legata de evolutia pacientului. Cine l monitorizeaza? Cine stabileste tratamentul?

Presedintele Asociatiei Romane de Transplant Pulmonar, Adrian Popa, afirma, dupa efectuarea primului transplant de plaman din Romania, ca ingrijorarea noastra majora este in legatura cu evolutia pacientului dupa operatie - cine il monitorizeaza ? Cine stabileste tratamentul imunosupresor si dozajul? Daca apar complicatii cum va fi tratat/monitorizat? Adrian Popa adauga ca Am aflat ca nu s-a facut nicio modificare cadrului legal. Se face iarasi pe genunchi.

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart.

VIDEO Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer.

Serghei Skripal a fost primul. Un fost spion sovietic a dezvaluit cele opt nume de pe lista neagra a Kremlinului

Nascut in Letonia si recrutat de KGB acum 35 de ani, fostul agent dublu Boris Karpicikov care a spionat Rusia pentru SUA si Franta se teme ca va sfarsi ca Serghei Skripal, dupa ce in 1998 a defectat din serviciul rus si s-a refugiat in Anglia.

Vitacom Electronics incheie primul trimestru din 2018 cu afaceri de 13,5 milioane lei

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de electro-retail, a incheiat primul trimestru al anului in curs cu o cifra de afaceri de 13,5 milioane de lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

Un fenomen ar putea afecta vremea din Europa. Unul dintre cei mai importanti curenti oceanici de pe glob a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 1.600 de ani

Curentul oceanic ce ajuta la incalzirea apelor Oceanului Atlantic din regiunile tarmurilor europene si din America de Nord a incetinit semnificativ fata de nivelul inregistrat in 1800. Conform unei noi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2645 seconds )