Libnet.ro
UNICEF

22:16

Cu cine inlocuim actuala clasa politica?

România Liberă România Liberă,
Cu cine inlocuim actuala clasa politica?

Direct sau indirect, DNA decimeaza varfurile clasei politice. Decimeaza adica elimina unul din zece) e un eufemism, pentru ca in anumite categorii, cum ar fi cea a presedintilor consiliilor judetene sau a primarilor de sector si ai marilor orase, proportia celor atinsi de spectrul cercetarii penale tinde sa depaseasca jumatatea daca nu a si facut-o deja, eu recunosc ca am pierdut sirul. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, in fata sectiei de Politie: Avem o clasa politica LASA. Ponta A FUGIT in Turcia

Elena Udrea: Avem o clasa politica lasa, lideri politici slabi, care fac foarte mult rau acestei tari. Unul a fugit in Turcia, altii sunt ascunsi pe cine stie pe unde.

Elena Udrea: Avem clasa politica lasa, fricoasa, unul e fugit prin Turcia

Deputatul Elena Udrea a declarat marti, dupa ce a fost la Sectia 2 Politie, ca avem o clasa politica lasa, fricoasa, iar unul este fugit prin Turcia, speram ca se intoarce,adaugand ca nu ii este dor de Parlament pentru ca acum are o clasa politica ingrozita de frica.

Avangarde: 76% dintre bucuresteni sunt nemultumiti de clasa politica. Iohannis conduce in topul increderii

O cercetare sociologica a grupului de studii socio-comportamentale Avangarde releva ca 76% dintre bucuresteni se declara nemultumiti sau chiar foarte nemultumiti de clasa politica. Potrivit aceluiasi sondaj,.

AFP, despre Laura Kovesi si Livia Stanciu: Doamnele de fier care fac sa tremure clasa politica romaneasca

Sefa DNA, Laura Kovesi, si sefa iCCJ, Livia Stanciu, fac sa tremure clasa politica romaneasca prin lupta impotriva coruptiei, potrivit agentiei de presa AFP, citata de Le Populaire. in ultimii ani, zeci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )