Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pe cine va intalni Irina Begu in sferturi, la Charleston

România Liberă România Liberă,
Pe cine va intalni Irina Begu in sferturi, la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Angelique Kerber, adversara Irinei Begu in sferturi la Charleston

Jucatoarea germana Angelique Kerber, locul 16 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Charleston, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, si o va intalni in aceasta faza pe romanca Irina Camelia Begu, locul 36 WTA si a 13-a favorita, potrivit Mediafax.

Irina Begu e in sferturi la Charleston, dupa ce adversara ei a abandonat. Diseara joaca Andreea Mitu, in optimi

Irina Begu, principala jucatoare a Romaniei pentru meciul de FED Cup, contra Canadei, a primit o veste buna: s-a calificat fara sa joace in sferturile de finala ale turneului de la Charleston.

Irina Begu, calificata in turul al doilea la Charleston

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, cap de serie nr. 13, s-a calificat in runda a doua a turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, luni, dupa ce a dispus cu.

Irina Begu, calificata in turul doi la Charleston

Jucatoarea Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la turneul WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Irina Begu ajunge fara lupta in sferturi la Charleston. Ekaterina Makarova a abandonat

Jucatoarea Irina-Camelia Begu s-a calificat fara sa fi jucat nici macar o minge in sferturile de finala ale turneului WTA de la Charleston.

Irina Begu si-a aflat adversara din sferturile turneului de la Charleston

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, calificata fara meci in sferturi la Charleston SUA) dupa abandonul rusoaicei Ekaterina Makarova, si-a cunoscut joi adversara din turul urmator.

Irina Begu si Andreea Mitu in turul trei la Charleston. Bouchard eliminata in primul meci

Irina-Camelia Begu si Cristina-Andreea Mitu, doua dintre jucatoarele convocate in lotul national pentru meciul de Fed Cup cu Canada au obtinut victorii importante la turneul de la Charleston Statele Unite).

Irina Begu, eliminata in primul tur la dublu, la Charleston

Perechea Irina-Camelia Begu/Arantxa Parra Santonja Romania/Spania) a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Charleston SUA), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari,.

WTA Charleston: Irina Begu, Mona Barthel si Zhang Shuai, in turul doi (Rezultatele zilei)

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Charleston. In aceeasi faza au ajuns Mona Barthel, Lauren Davis, Lucie Hradecka, Zhang Shuai si Donna Vekic. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )