Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cine a luat-o pe Alexandra Macesanu de la Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4

Playtech Playtech,
Cine a luat-o pe Alexandra Macesanu de la Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal a indicat interlopi din Sectorul 4

Cazul Caracal: controverse si emotii. DIICOT a trimis la FBI probe ADN, inculpatul le-a ras in nas anchetatorilor, Politia locala a cerut ajutorul unui interlop din zona, iar parintilor le-au fost oferite certificatele de deces ale fiicelor lor. Niciunul nu vrea sa admita ca s-au prapadit in chinuri si spera ca cele doua sa fie . continuă pe Playtech

Dezvaluire socanta in cazul Caracal. Ce a spus Gheorghe Dinca despre Alexandra

Marturie incredibila a lui Gheorghe Dinca. Acesta a facut mai multe dezvaluiri, printre care si ca Alexandra Macesanu este in alta tara si ca patru persoane ar fi luat-o din locuinta lui. Ce a spus Gheorghe Dinca despre Alexandra Macesanu Alexandru Cumpanasu sustine ca, alaturi de un avocat s-a intalnit cu Gheorghe Dinca la Penitenciarul .

Gheorghe Dinca i-a dat bani Alexandrei Macesanu pentru a face dragoste cu ea. Ce s-a intamplat apoi

Cu 24 de ore inaintea inceperii urmariri penale in cazul Caracal, Gheorghe Dinca ar fi cerut o intrevedere. intrevederea a fost cu unul din avocatii victimelor. in aceasta vizita, spun sursele, acesta ar fi facut dezvaluiri socante. Gheorghe Dinca i-a dat bani Alexandrei Macesanu pentru a face dragoste cu ea Ca ar fi un mod .

Familiile victimelor lui Gheorghe Dinca, umilite de judecatori! Ce decizie s-a luat chiar azi, 30 septembrie, in cazul Caracal

Pare-se ca nu se mai termina cazul Caracal. Multe dezvaluiri, controverse, durere, lacrimi si incertitudini. Asa am putea concluziona, pe scurt, tot ce s-a intamplat pana acum in acest caz. Dar, astazi, magistratii au dat o veste care ar putea linistii spiritele, in cele din urma. Familiile victimelor lui Gheorghe Dinca, umilite de judecatori Conform .

Cine este Gheorghe Damian, primarul din Ciugud care a castigat al saselea mandat de primar cu peste 88% din voturi

Gheorghe Damian a obtinut cel de-al saselea mandat consecutiv de primar al comunei Ciugud, cu un procentaj de 88,2%, la o prezenta la vot de 68,5% in judetul Alba, media a fost de 50,12%. Comuna.

Cine a prevazut caderea Gabrielei Firea, inca din 2018: Oamenii se vor revolta din nou

Rezultatul alegerilor locale in ceea ce priveste Capitala a fost unul dezamagitor pentru fostul edil al Bucurestiului. Desi sondajele o aratau castigatoare pe Gabriela Firea, se pare ca destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iata cine a prevazut caderea fostului primar, inca din 2018! Caderea Gabrielei Firea, prevazuta inca de acum doi ani .

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )