Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine merge la Eurovision pentru Romania? VIDEO

ADPM ADPM,
Cine merge la Eurovision pentru Romania? VIDEO

S-au ales finalistii care vor concura in Marea Finala a Selectiei Nationale Eurovision. Iata cele 10 piese care vor intra in concurs duminica. Cine are sanse sa plece la Kiev? . continuă pe ADPM

Igor Dodon, invitat in Transilvania pentru a sarbatori implinirea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania VIDEO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost invitat in Transilvania, la Bistrita, de catre un profesor roman din regiune, pentru a sarbatori pe data de 27 martie implinirea a 99 de ani de la Unirea Republicii Democrate Moldovenesti Basarabia) cu Regatul Romaniei.

Tiraspolul refuza discutiile privind federalizarea tarii: Asta ar insemna sa fim controlati de Romania VIDEO

Dupa ce publicatia rusa Izvestia a scris ca, pentru prima data dupa multi ani, in Transnistria se vorbeste despre posibilitatea de a reveni la discutii privind statutul politic al regiunii, Tiraspolul a facut cateva precizari. Statutul politic nu poate fi discutat atata timp cat Moldova tinde spre integrarea europeana, fiindca exista riscul ca teritoriul din stanga Nistrului sa fie controlat de Romania.

Barbatii geisha ofera companie si relatii intime femeilor din Japonia pentru bani (VIDEO)

In Japonia femeile nu sunt tratate asa cum ar trebui, iar unele dintre ele apeleaza la barbati gheisha pentru a le oferi o companie placuta si eventual relatii intime in schimbul unei su.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )