Libnet.ro
UNICEF

10:15

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

Playtech Playtech,
10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

VIDEO Cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania din ultimii 10 ani: Sunt un cocalar - cel mai vizionat video non-music

Google sarbatoreste in luna mai din acest an 10 ani de la lansarea primei versiuni a serviciului video YouTube, iar pentru a marca acest lucru a publicat topurile celor mai vizualizate video-uri de pe YouTube in Romania, de la inceputul serviciului si pana in prezent. Astfel, cel mai vizualizat videoclip muzical de pe IP-uri din Romania este J Balvin cu piesa Tranquila, iar cel mai vizualizat video non-music este 'Sunt un cocalar', un pamflet publicat de tinerii de la Noaptea Tarziu. Citeste in articol cateva informatii cheie despre YouTube in Romania si 10 lucruri pe care nu le stiai despre YouTube.

Clipurile favorite ale romanilor pe YouTube: cum a ajuns o reclama la sampon in topul ultimilor 10 ani

In urma cu 10 ani, trei tineri - Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim - lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004.

Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie!

Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie! am zis, temator dar cu speranta ca exista Viata si dupa 9 ore la birou si inca 2 in trafic. Altele 9 le dorm. Buna, Ancaaaaa! zisera toti in cor. Acum mai bine de 10 ani, cand aveam ochelari cu rame mari si groase, parul prins intr-o coada de cal si prea putini prieteni, m-am imprietenit cu Corporatia.

REVISTA PRESEI: Carmen Iohannis si-a batut sotul la popularitate. De ce o plac mai mult romanii

In ziarele de luni, citim despre scriitorul Mircea Eliade si ultima lui dorinta, un sondaj INSCOP care arata ca prima doamna este mai populara decat presedintele, festivalul de film de la Cannes, dar si despre companiile care platesc cel mai bine.

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

Romania, locul 20 la Eurovision in sondaje! Vor putea cei de la Voltaj mai mult?

Romania este clasata pe locul 20 in sondaje la Eurovision. Ramane de vazut daca, dupa prestatia de maine seara, din prima semifinala, si dupa cea din finala, trupa Voltaj ar deveni mai interesanta si mai placuta de publicul international pentru a ajunge sa ne clasam pe un loc mai bun.

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

Energia electrica reprezinta doar o treime din valoarea unei facturi: Tarifele conexe sau taxele, mai mult de jumatate din valoare

Romanii platesc taxe si impozite in loc de energie electrica la priza. Din valoarea unei facturi, mai mult de jumatate reprezinta tarife conexe sau taxe care merg direct in bugetul statului, informeaza B1 TV.

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )