Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine a pus la STRICT SECRET afacerea Basescu-Bercea? Sunt implicate 3 institutii

Antena3 Antena3,
Cine a pus la STRICT SECRET afacerea Basescu-Bercea? Sunt implicate 3 institutii

Trei institutii aveau toate datele scandalului Basescu-Bercea, scrie in motivarea judecatorilor. Dezvaluirea a fost facuta duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ulterior, la acest denunt au fost. continuă pe Antena3

Cine a pus la STRICT SECRET afacerea Basescu-Bercea? 3 institutii, implicate

Trei institutii aveau toate datele scandalului Basescu-Bercea, scrie in motivarea judecatorilor. Dezvaluirea a fost facuta duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Ulterior, la acest denunt au fost.

Subiectele zilei: Nu da maimutei briciul. Secretele din servieta SRI care ajung la presedinte, premier si ministri prin posta militara. Uneori cu acceleratul; Cazul Basescu-Bercea: Bresa majora in legea secretelor; Procurorii il cauta pe seful cel mare d

Amprenta romaneasca pe simbolul orasului Rio de Janeiro. Cine este Gheorghe Leonida, romanul care a dat fata unei minuni. Rio de Janeiro, capitala fotbalului in aceste zile, are ca simbol o statuie pe care si-a pus amprenta un roman. Monumentul lui Iisus. Cum isi bat joc sefii RATB de bucuresteni. Fara sa anunte, directorii Regiei de Transport au redus parcul auto cu 34%, iar calatorii asteapta in statii chiar si zeci de minute pana sa vina un autobuz.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

intalnire Traian Basescu - Bercea Mondial, pazita de SPP-isti

In 2009, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Regele Cioaba si cu Bercea Mondial, cu care a avut o discutie privata. Alaturi de presedinte s-au aflat generalul SPP, Gabriel Cretu, si inca un.

Cazul Basescu-Bercea Mondial: Cronologia unei musamalizari

Informatia ca Mircea Basescu este asociat intr-o firma care a livrat catre organizatiile teroriste din Angola armament destinat distrugerii apare, prima data, in anul 2009, pe 24 august. Asociatul ar fi Bakri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )