Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Basescu-Bercea Mondial: Cronologia unei musamalizari

Antena3 Antena3,
Cazul Basescu-Bercea Mondial: Cronologia unei musamalizari

Informatia ca Mircea Basescu este asociat intr-o firma care a livrat catre organizatiile teroriste din Angola armament destinat distrugerii apare, prima data, in anul 2009, pe 24 august. Asociatul ar fi Bakri. continuă pe Antena3

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

intalnire Traian Basescu - Bercea Mondial, pazita de SPP-isti

In 2009, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Regele Cioaba si cu Bercea Mondial, cu care a avut o discutie privata. Alaturi de presedinte s-au aflat generalul SPP, Gabriel Cretu, si inca un.

Subiectele zilei: Nu da maimutei briciul. Secretele din servieta SRI care ajung la presedinte, premier si ministri prin posta militara. Uneori cu acceleratul; Cazul Basescu-Bercea: Bresa majora in legea secretelor; Procurorii il cauta pe seful cel mare d

Amprenta romaneasca pe simbolul orasului Rio de Janeiro. Cine este Gheorghe Leonida, romanul care a dat fata unei minuni. Rio de Janeiro, capitala fotbalului in aceste zile, are ca simbol o statuie pe care si-a pus amprenta un roman. Monumentul lui Iisus. Cum isi bat joc sefii RATB de bucuresteni. Fara sa anunte, directorii Regiei de Transport au redus parcul auto cu 34%, iar calatorii asteapta in statii chiar si zeci de minute pana sa vina un autobuz.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au publicat un material despre scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu, scotand in prim plan o serie de informatii care nu sunt explicite sau care nu se potrivesc cu.

Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a facut inregistrarile depuse la dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, a fost adus si el, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in aceasta cauza.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Sandu Anghel Bercea Mondial), Izaura, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, este acuzat de trafic de influenta dupa ce ar primit bani de la familia interlopului pentru a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial), a venit, in aceasta dimineata, la sediul central al DNA, ca sa fie audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca ar fi primit bani de la familia interlopului, pentru a interveni sa-l scape de inchisoare, scriu surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )