Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

România Liberă România Liberă,
Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea . continuă pe România Liberă

UPDATE.Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din ...

Membrii afiliati ai FRF au inceput sa soseasca, miercuri dimineata, la Casa Fotbalului, unde, de la ora 10. 00 se va desfasura Adunarea Generala de alegeri pentru sefia forului, conform Mediafax. Tot in aceasta dimineata, de la ora 08. 30, membrii Comitetului Executiv al FRF s-au intrunit pentru a lua act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, nu va mai putea participa la alegeri si .

Razvan Burleanu si Vasile Avram, in turul 2 al alegerilor pentru presedintia FRF

Razvan Burleanu si Vasile Avram se vor infrunta in turul al doilea de scrutin al alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, a.

Razvan Burleanu si Vasile Avram, in turul 2 al alegerilor pentru presedintia FRF. Chivorchian il sustine pe Burleanu

UPDATE 16:30: Gheorghe Chivorchian il sustine pe Burleanu in turul 2: Multumesc celor care m-au votat si am rugamintea sa dati voturile mele viitorului, adica lui Razvan Burleanu. Stirea originala, dupa.

Cine va fi noul sef al FRF. Sedinta decisiva a Adunarii Generale a Federatiei.

Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane de Fotbal FRF) a inceput, la ora 10. 00, la Casa Fotbalului, in cadrul acesteia urmand sa fie ales noul presedinte al forului fotbalistic roman, informeaza Mediafax. Citeste si: Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa Comitetului Executiv al FRF, intrunit inainte de Adunarea Generala, a luat act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, nu va mai putea participa la alegeri. Citeste .

LIVETEXT Astazi sunt alegerile pentru presedintia FRF. Mai pleaca Mircea Sandu dupa arestarea lui Gica Popescu?

Miercuri, incepand cu ora 10. 00, debuteaza alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, in care au ramas angrenate cinci persoane, dupa ce Gica Popescu a fost condamnat marti la inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

Astazi sunt alegerile pentru presedintia FRF

Miercuri debuteaza alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, in care au ramas angrenate cinci persoane, dupa ce Gica Popescu a fost condamnat marti la inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia FRF, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) dupa ce, marti, a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor, potrivit Di.

Marcel Puscas s-a retras din cursa pentru sefia FRF si vrea ca voturile sa mearga la Burleanu

Marcel Puscas s-a retras, miercuri, din cursa pentru presedintia FRF. Acesta a solicitat membrilor afiliati care doreau sa-l voteze sa-l aleaga pe Razvan Burleanu. Daca faci sex un minut, e prea putin,.

Petrolul ramane in lupta pentru titlu, dupa 2-0 cu Otelul Galati

Petrolul Ploiesti ramane in lupta pentru titlu, echipa antrenata de Cosmin Contra reusind sa se impuna cu 2-0 pe teren propriu in fata celor de la Otelul Galati, intr-un meci din etapa a 21-a din Liga.

LIVETEXT Vom avea azi un nou presedinte FRF: s-a intrunit cvorumul. Sunt 168 de oameni cu drept de vot

Miercuri, incepand cu ora 10. 00, debuteaza alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, in care au ramas angrenate cinci persoane, dupa ce Gica Popescu a fost condamnat marti la inchisoare cu executare, in Dosarul Transferurilor.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )