Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine sta intre Transelectrica si exportul mai mare de electricitate catre Ungaria?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sta intre Transelectrica si exportul mai mare de electricitate catre Ungaria?

Transelectrica se chinuie de 10 ani sa construiasca o noua linie de export de energie catre Ungaria, dar se impotmoleste in citiva metri patrati de proprietate privata. Compania de stat trebuie sa convinga proprietarii terenurilor pe care ar urma sa. continuă pe Wall-Street Ro

Cine este sateanul care a stopat cea mai mare aberatie cu fonduri UE din Romania: groapa de gunoi din varful muntelui

Apicultorul Aristide Maxim este vocea satenilor din localitatea suceveana Pojorata, care au reusit sa anuleze in instanta cea mai mare aberatie cu fonduri UE realizata vreodata in Romania: o groapa de gunoi in varful muntelui, intr-unul dintre cele mai frumoase pasuri rutiere din tara.

Kanal D, peste Pro TV si Antena 1 in audiente cu serialul Bahar: cea mai mare crestere pentru postul turcesc

Kanal D a beneficiat de cea mai mare crestere in topul audientelor inceputului de 2016 odata cu difuzarea serialului turcesc Bahar - Viata furata. Postul turcesc a ajuns sa fie in prime-time chiar si peste Pro TV si Antena 1.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

Ministrul Culturii: Patrimoniul se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care il putem restaura. Autoritatile dubleaza bugetul pentru restaurarea cladirilor

Patrimoniul Romaniei se degradeaza cu o viteza mai mare decat cea cu care poate fi restaurat de catre Ministerul Culturii, sustine Ministrul Culturii Vlad Alexandrescu, facand aceste afirmatii, luni, dupa o conferinta de presa in care a fost lansat.

Aeroportul International din Dubai a ramas cel mai mare din lume, dupa numarul de pasageri

Dubai International Airport si-a pastrat, anul trecut, titlul de cel mai mare aeroport din lume, in functie de numarul de pasageri internationali, datorita extinderii activitatilor operatorilor aerieni si a numarului de rute.

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Mamele care adopta un copil mai mare de doi ani ar putea primi o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate de Comisia pentru munca si protectie sociala a.

Bankingnews: CEC Bank pregateste un credit ipotecar care prevede darea in plata. Ghetea: Produsul va avea un avans mult mai mare si niste conditii de creditare mult mai severe

CEC Bank va urma modelul bancilor americane, care acorda credite ipotecare cu optiunea de a da in plata casa achizitionata daca clientul nu-si mai poate plati ratele, scrie publicatia electronica bankingnews. ro. Deja, specialistii institutiei lucreaza la elaborarea unui produs de finantare imobiliara, care va permite romanilor sa cedeze bancii casa in cazul in care nu mai au posibilitatea, pe parcursul perioadei de rambusare, sa achite imprumutul.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )