Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt angajatii cel mai predispusi sa-si piarda locul de munca

Hotnews Hotnews,
 Cine sunt angajatii cel mai predispusi sa-si piarda locul de munca

Deficitul de personal de pe piata muncii si dificultatile intampinate de angajatori in a gasi angajati care sa corespunda nevoilor conduc de multe ori la compromisuri din partea companiilor. Daca ar trebui sa aleaga cati angajati din companie sa pastreze pe criteriul eficientei si al rezultatelor muncii depuse, doar unu din zece angajatori ar pastra intreaga echipa in formula existenta, arata datele celui mai recent sondaj efectuat de BestJobs. continuă pe Hotnews

Efectul nevazut al majorarii salariului minim in Romania: Cine va avea cel mai mult de castigat

Mostenirea lasata de guvernul trecut privind cresterea salariului minim pe economie va aduce multi bani in plus anumitor categorii de bugetari, asa cum a fost stipulat in Legea salarizarii din 2017. insa de ce.

Jeff Bezos a pierdut titlul de cel mai bogat om din lume. Cine l-a depasit?

Jeff Bezos a detinut pentru o perioada destul de lunga titlul de cel mai bogat om din lume, insa a fost detronat recent de un miliardar din zona tech. Vineri, 15 noiembrie, Bill Gates a ajuns.

Politisti umiliti, la Ramnicu Valcea. Au fost pusi in genunchi cu pistolul la tampla. Cine sunt agresorii

Doi politisti au fost umiliti, la Ramnicu Valcea. Oamenii legii au fost pusi in genunchi cu pistolul la tampla. Cine sunt agresorii? Detalii revoltatoare. Politisti din Ramnicu Valcea, pusi in genunchi cu pistolul la tampla Doi politisti din comuna Prundeni, Ramnicu Valcea, au ajuns la spital, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce au .

Cine sunt cei 8 jurnalisti preferati de Iohannis sa-i puna intrebari

Potrivit surselor Adevarul, opt jurnalisti si un politolog vor participa la dezbaterea electorala organizata de presedintele Klaus Iohannis, marti, de la ora 19. Cine sunt cei noua?.

Coca Cola face un gest jenant pentru protectia mediului: cu ce s-a laudat cel mai mare poluator cu plastic

La scurt timp dupa ce a fost numit cel mai mare poluator cu plastic de pe mapamond, gigantul Coca Cola a anuntat o initiativa insignifianta pentru protectia mediului. in urma cu mai putin de o saptamana, un studiu global a confirmat faptul ca o mare parte din poluarea cu plastic a intregii planete si mai .

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Noul Start-Up Nation: Editia a treia va fi lansata in trimestrul I 2020, cel mai probabil (minister)

Un nou program de finantare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcursi 5 pasi institutionali, a informat, marti, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe. ro.

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )