Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine sunt baietii rai care l-au infundat pe Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Adevărul Adevărul,
Cine sunt baietii rai care l-au infundat pe Berbeceanu. Greselile Comisarului Cattani in fata judecatorilor

Peste 20 de martori au depus declaratii in dosarul fostului sef de la Crima Organizata Alba Iulia, Traian Berbeceanu. Cei care l-au turnat procurorilor sunt nimeni altii decat capi ai lumii interlope. continuă pe Adevărul

FOTO Lista Comisarului Cattani: cine sunt baietii rai care au depus marturie impotriva lui Traian Berbeceanu

Traian Berbeceanu a fost audiat astazi de magistrati, dupa ce a declarat recurs fata de masura arestarii preventive dispusa, la cererea DIICOT, de magistratii Curtii de Apel Alba Iulia. Aparatorii Comisarului Cattani au dezvaluit cine sunt cei care au depus marturie impotriva acestuia.

MAFIA CARNII: Cine sunt protejatii senatorului PSD Nicolae Badalau, invinuit de trafic de ...

In documentele DNA, primul nume care apare intre protejatii senatorului PSD Nicolae Badalau, cercetat in stare de libertate pentru trafic de influenta in dosarul mafia carnii, este inspectorul fiscal Silvana Constantinescu. Inspectorul ar fi fost folosit pentru protejarea evaziunii coordonate de libanezul EL-KHOURY ELIAS, patronul mai multor ferme agrozootehnice, intre care si Avicola Mihailesti-Giurgiu. In documentele DNA se precizeaza ca senatorul Nicolae Badalau a facut .

Largirea strazii Fabrica de Glucoza: Primaria Capitalei va plati 28 milioane de euro pentru exproprieri terenurilor necesare. Vezi cine sunt principalii beneficiari

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati circa 28 de milioane de euro125,7 milioane lei) pentru exproprierea terenurilor 43. 277 mp) si cladirilor necesare largirii strazii Fabrica de Glucoza intre Calea Floreasca si Soseaua Petricani, potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General care va fi discutat joi. In total vor fi expropriate 42 de proprietati de pe partea dreapta a strazii, cum mergi spre Petricani. Proprietarul care va cea mai mare despagubire este omul de afaceri iranian Sohi Manochehr Saadati, care va primi 42,2 milioane lei pentru 8. 796 metri patrati. Avocata Tanti Virginica Dumitrescu si Ciorobea Adrian vor primi pentru 19. 503 metri patrati de teren o despagubire de 41,4 milioane lei. Printre cei care vor primi despagubiri se numara si Editura Adevarul, care va primi despagubire 10, 6 milioane lei pentru 2375 mp de teren si constructii. Vezi cat plateste Primaria Capitalei pentru un teren pe care l-a dat in 2005, in compensare, avocatei Tanti Virginica Dumitrescu pentru unul de fundul lacului Plumbuita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )