Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine sunt cei 16 veterani care vor primi titlul de Cetatean de Onoare de Zilele Cetatii Targoviste

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 16 veterani care vor primi titlul de Cetatean de Onoare de Zilele Cetatii Targoviste

Consiliul Local Targoviste a aprobat, in sedinta de miercuri, acordarea a 16 titluri de Cetatean de Onoare unor veterani. Ceremonia va avea loc, vineri, 8 septembrie 2018, in cadrul sarbatorii de Zilele Cetatii Targoviste 2018. continuă pe Adevărul

CE: Copiii vor primi in continuare alimente la scoala

Uniunea Europeana va relua la inceputul acestui an scolar programul prin care copiii din toate statele membre vor primi la scoala fructe, legume si produse lactate. in cadrul acestui program, sunt alocati 150 de milioane de euro in fiecare an scolar pentru fructe si legume si 100 de milioane de euro pentru produse lactate, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

Episcopia a strans bani pentru familiile afectate de inundatii. Cat vor primi localnicii pentru a-si reface gospodariile

Aproape 30 de familii din satele hunedorene afectate de inundatii la sfarsitul lunii iulie vor primi ajutor, prin intermediul Episcopiei Devei si Hunedoarei.

FOTO Elevii de 10 din Vaslui, premiati de autoritati. Cine sunt cei opt premianti care au excelat la examenele nationale

Astazi, la Vaslui, a avut loc festivitatea de premiere a celor opt elevi din judet care au obtinut media maxima la evaluarea nationala si bacalaureat.

ANUNT OFICIAL: Cat vor primi fermierii despagubire pentru fiecare porc cu pesta porcina sacrificat

Anunt oficial privind banii pe care ii vor primi fermierii ai caror porci au fost sacrificati de autoritati pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Romania. Ministrul Finantelor, Eugen.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un inceput de toamna minunat

Luna septembrie cu schimbari majore si cu vesti bune pentru cateva dintre zodii. in timp ce unii sunt pusi la incercare si vor avea de luat decizii majore, altii pur si simplu vor.

Neuronul stingher: Daea: Sunt unii ministri vegetarieni care ziua nu mannca carne de porc si folosesc epidemia ca rampa politica

Ministrul Petre Daea a reusit sa ne bage pe toti in ceata atunci cand a declarat luni seara, la Antena 3, ca exista oameni politici care vor sa isi construiasca o rampa de lansare politica pe subiectul pestei porcine africane, unii dintre ei fiind chiar vegetarieni. Explicatia a continuat tot asa de. sibilinic: Unii care sunt acum si sunt doi lideri de partid care bat tare in toba ca ziua nu mananca carne de porc. Le cunosc interesele.

Au fost majorate bursele sociale Bani de liceu. Elevii vor primi lunar ajutor de 250 de lei

Guvernul a aprobat o hotarare prin care a majorat cuantumul sprijinului financiar acordat beneficiarilor programului national de protectie sociala Bani de liceu. in sedinta de Guvern de astazi mierc.

Gabriela Firea: Stiu cinci persoane carora Liviu Dragnea le-a promis ca daca ma ataca vor primi sprijin pentru a fi presedinte la PSD Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat mirecuri seara ca Liviu Dragnea a promis functia de presedinte al PSD Bucuresti, pe care ea o ocupa in acest moment, mai multor persoane, daca aceastea vo.

Cine sunt tinerii care au pierit in accidentul cumplit de pe un drum din Suceava

Un accident cumplit a avut loc sambata noaptea pe un drum din Suceava. Trei tineri si-au pierdut viata dupa ce BMW-ul in care se aflau a intrat intr-un stalp. Ionut Reut, in varsta de 19 a.

HOROSCOP. Acestea sunt cele trei zodii care isi doresc relatii de durata

Daca visezi la o relatie de durata si poate chiar la o casnicie, aceste trei zodii sunt perfecte pentru tine. TAUR Taurii sunt persoane de incredere si adora siguranta, de aceea prefera sa aiba relatii de lunga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )