Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei doi politisti care au murit carbonizati in teribilul accident rutier produs in judetul Braila VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei doi politisti care au murit carbonizati in teribilul accident rutier produs in judetul Braila VIDEO

Agentul sef Mihai Bara si agentul Ana Maria Manea sunt cei doi politisti care au decedat in accidentul rutier care a avut loc pe raza localitatii Sutesti din judetul Braila. continuă pe Adevărul

Tragedie fara margini in Braila. Cine sunt cei doi politisti care au ars de vii in urma unui accident de masina. Tinerii se aflau in misiune

Durere imensa in Braila, acolo unde doi politisti au murit marti seara in urma unui accident ingrozitor. Agentul-sef Mihai Bara si agentul Ana Maria Manea si-au pierdut orice sansa de supravietuire, dupa ce masina lor a ars ca o torta. Familia, prietenii si colegii sunt in stare de soc Parea sa fie o seara de .

VIDEO: Doi politisti au murit carbonizati in autospeciala Politiei

Doi politisti de la Sectia 4 Ianca, Braila, au ars de vii dupa ce masina Politiei s-a izbit de un co.

Reactia IPJ Braila dupa ce doi politisti au murit arsi de vii intr-un accident rutier. Folosesc astfel de tragedii pentru a-si face imagine

Masina in care circulau agentul sef Mihai Bara 45 de ani) si colega lui, agentul Ana Maria Manea 21 de ani), a iesit de pe carosabil si a luat foc in circumstante inca neelucidate, cei doi politisti murind carbonizati.

Doi politisti din Braila au murit arsi in masina, dupa un cumplit accident in Sutesti

Doi politisti, un barbat de 45 de ani si o tanara de 21 de ani, au murit arsi in autospeciala Politiei, dupa un cumplit accident in satul Sutesti, judetul Braila.

Doi politisti din Braila au murit intr-un accident rutier, in timpul serviciului de patrulare

Doi politisti - un barbat si o femeie - din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca - IPJ Braila au decedat, marti seara, in urma unui accident rutier, petrecut in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare. Se pare ca autospeciala cu care se aflau in patrulare a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac, dupa care a luat foc.

Accident grav in judetul Braila: Doi politisti aflati in patrulare au murit carbonizati (VIDEO)

UPDATE:Potrivit presei locale cei doi politisti morti in accident suntagent sef Mihai Bara 45 de ani) care se afla la volan, si agent Ana Maria Manea 21 de ani). Imediat dupa impact,.

Tudor Barbu, despre accidentul cumplit din Braila in care au murit doi politisti: Fata de 21 de ani era la volan, desi nu avea permis Un oficial IGPR a oferit noi detalii despre tragedie (VIDEO)

Accidentul cumplit din Braila, in care si-au pierdut viata doi politisti, un agent in varsta de 45 de ani si colega sa, de doar 21 de ani, a fost comentat la Se intampla acum, in direct pe B1 TV.

Doi politisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19 la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova

Confirmarea in cazul primului politist a venit saptamana trecuta, iar in urma anchetei epidemiologice declansate s-a stabilit ca si un alt coleg este infectat cu virusul Covid-19. Cei doi angajati ai penitenciarului au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova.

Doi politisti belgieni, anchetati pentru incatusarea unor copii

Doi politisti din Bruxelles sunt anchetati dupa ce au incatusat doi copii de 11 si 13 ani, in timpul unei interventii pentru o tentativa de furt de scuter, informeaza AFP.

Mesajul tranmis de Kim Kardashian cu ocazia aniversarii lui Kanye West. in ultima vreme s-a zvonit ca cei doi sunt pe punctul de a se desparti (FOTO)

Kim Kardashian si Kanye West formeaza un cuplu care se bucura de admiratia multor fani. Recent, Kanye West a implinit varsta de 43 de ani, iar frumoasa sa sotie a postat cu aceasta ocazie doua fotografii cu ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )