Libnet.ro
UNICEF

19:31

Doi politisti din Braila au murit arsi in masina, dupa un cumplit accident in Sutesti

Antena3 Antena3,
Doi politisti din Braila au murit arsi in masina, dupa un cumplit accident in Sutesti

Doi politisti, un barbat de 45 de ani si o tanara de 21 de ani, au murit arsi in autospeciala Politiei, dupa un cumplit accident in satul Sutesti, judetul Braila. continuă pe Antena3

Doi politisti din Braila au murit intr-un accident rutier, in timpul serviciului de patrulare

Doi politisti - un barbat si o femeie - din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca - IPJ Braila au decedat, marti seara, in urma unui accident rutier, petrecut in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare. Se pare ca autospeciala cu care se aflau in patrulare a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac, dupa care a luat foc.

Accident grav in judetul Braila: Doi politisti aflati in patrulare au murit carbonizati (VIDEO)

UPDATE:Potrivit presei locale cei doi politisti morti in accident suntagent sef Mihai Bara 45 de ani) care se afla la volan, si agent Ana Maria Manea 21 de ani). Imediat dupa impact,.

Doi politisti belgieni, anchetati pentru incatusarea unor copii

Doi politisti din Bruxelles sunt anchetati dupa ce au incatusat doi copii de 11 si 13 ani, in timpul unei interventii pentru o tentativa de furt de scuter, informeaza AFP.

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax.

Tragedie in Braila! Doi politisti aflati in misiune au murit intr-un accident

Doi politisti de la Sectia 4 Politie Rurala Ianca, barbat si femeie, au murit in urma unui accident rutier care s-a petrecut pe raza localitatii Sutesti, din judetul Braila.

LIVEVIDEO Proteste in SUA: Demonstratii masive in Washington si in alte orase importante Peste 43.000 de membri ai Garzii Nationale sunt mobilizati

Zeci de mii de oameni sunt asteptati, sambata, la Washington, la ceea ce se asteapta a fi cea mai mare mobilizare de la inceputul protestelor dupa moartea lui George Floyd. Manifestatii sunt asteptate si in alte orase din SUA, iar in lume mii de oameni au scandat mesaje impotriva rasismului in Australia, Marea Britanie, Germania, Belgia si Franta, in ciuda restrictiilor impuse de coronavirus. Totodata, cei doi politisti din Buffalo care l-au trantit la pamant pe barbatul de 75 de ani au pledat nevinovat in fata tribunalului. 50: Politistii din Buffalo care au fost acuzati de agresiune, dupa ce au impins un batran la pamant, au fost aplaudati de colegii lor la iesirea din tribunal21. 20: Mii de oameni protesteaza si in Philadelphia, New York si Chicago20. 20: Peste 43. 300 de membri ai Garzii Nationale asista fortele de ordine din 34 de state si din capitala SUA in timpul protestelor.

Doi politisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19 la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova

Confirmarea in cazul primului politist a venit saptamana trecuta, iar in urma anchetei epidemiologice declansate s-a stabilit ca si un alt coleg este infectat cu virusul Covid-19. Cei doi angajati ai penitenciarului au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova.

Peste 50 de politisti din Buffalo au demisionat in semn de solidaritate cu agentii din New York suspendati

Primarul orasului Seattle a anuntat vineri ca interzice politiei sa foloseasca gaze lacrimogene timp de 30 de zile, dupa ce expertii au avertizat ca utilizarea acestora si a spray-urilor poate accelera raspandirea coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )