Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doi politisti din Braila au murit intr-un accident rutier, in timpul serviciului de patrulare

Adevărul Adevărul,
Doi politisti din Braila au murit intr-un accident rutier, in timpul serviciului de patrulare

Doi politisti - un barbat si o femeie - din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca - IPJ Braila au decedat, marti seara, in urma unui accident rutier, petrecut in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare. Se pare ca autospeciala cu care se aflau in patrulare a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac, dupa care a luat foc. continuă pe Adevărul

Doi politisti din Braila au murit arsi in masina, dupa un cumplit accident in Sutesti

Doi politisti, un barbat de 45 de ani si o tanara de 21 de ani, au murit arsi in autospeciala Politiei, dupa un cumplit accident in satul Sutesti, judetul Braila.

Accident grav in judetul Braila: Doi politisti aflati in patrulare au murit carbonizati (VIDEO)

UPDATE:Potrivit presei locale cei doi politisti morti in accident suntagent sef Mihai Bara 45 de ani) care se afla la volan, si agent Ana Maria Manea 21 de ani). Imediat dupa impact,.

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol.

Zi neagra pe soselele din Teleorman. Un alt accident rutier s-a soldat cu trei morti

Un alt accident rutier s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN 6, intre localitatile Vaceni si Vitanesti. Din pacate, 3 persoane au murit. intr-o singura zi, in Teleorman au murit 5 oameni in doua accidente rutiere.

Doi politisti belgieni, anchetati pentru incatusarea unor copii

Doi politisti din Bruxelles sunt anchetati dupa ce au incatusat doi copii de 11 si 13 ani, in timpul unei interventii pentru o tentativa de furt de scuter, informeaza AFP.

Accident rutier produs de un tanar baut. A lovit un pieton cu masina si a parasit locul faptei

Un tanar a urcat baut la volan si a produs un accident rutier, in apropiere de Orastie. A fugit insa de la locul faptei.

Accident rutier provocat de un sofer de ambulanta beat

Un angajat al Serviciului Judetean de Ambulanta Ialomita a provocat duminica noapte un accident rutier, pe raza localitatii Andrasesti. La fata locului, politistii au descoperit ca soferul salvarii era baut, avand o alcoolemie de 0. Barbatul a lovit cu ambulanta doua animale care au decedat in urma impactului.

Fetita de doi ani din Bistrita, arsa cu apa fierbinte, adusa cu elicopterul la un spital din Capitala

O copila de doi ani, din Bistrita, care a fost arsa cu apa fierbinte si pe care parintii au tratat-o acasa timp de doua zile, a fost preluata astazi de un elicopter pentru a fi dusa la un spital din Capitala.

Un nou gest de cruzime fata de animale: Doi copii din Hunedoara au aruncat un caine de pe bloc

Doi copii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, au dus, sambata, un caine pe bloc si l-au aruncat in gol, animalul murind. Politia a deschis o ancheta si a stabilit identitatea celor doi copii, relateaza Mediafax.

Tragedie in Braila! Doi politisti aflati in misiune au murit intr-un accident

Doi politisti de la Sectia 4 Politie Rurala Ianca, barbat si femeie, au murit in urma unui accident rutier care s-a petrecut pe raza localitatii Sutesti, din judetul Braila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )