Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine sunt cei trei concurenti care isi disputa marele premiu in finala Chefi la cutite

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei trei concurenti care isi disputa marele premiu in finala Chefi la cutite

Marti, 7 iunie, de la 20. 30, Antena 1 difuzeaza marea finala a emisiunii Chefi la cutite. Trei concurenti se vor intrece pentru premiul de 30. 000 de euro si titlul de invingator. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Profilul alegatorului. Cine sunt cei care au votat cu Gabriela Firea, Nicusor Dan sau Catalin Predoiu

Potrivit unui sondaj IRES, Gabriela Firea a fost votata in majoritate de femei si persoane de peste 60 de ani, iar Nicusor Dan a fost votat de tineri cu studii superioare.

Cine sunt si ce au fost noii primari ai Capitalei. Declaratiile de avere, functiile si afacerile fiecaruia

Alegerile locale din Capitala au provocat un vuiet printre participantii la vot, dupa ce PSD a reusit sa obtina voturile pentru toate sectoarele din Bucuresti. Dar cine sunt cei alesi pentru a avea grija de.

ALEGERI LOCALE 2016. Amenzi cuprinse intre 600 si 1000 de lei pentru persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinele de vot

Persoanele care isi vor fotografia sau filma buletinul de vot, in momentul isi care exprima preferintele pentru anumiti candidati, la alegerile locale, risca o amenda cuprinsa intre 600 si 1000 de lei, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

ALEGERI LOCALE 2016. Cine sunt primarii Romaniei. Bucuresti - Gabriela Firea. Nicusor Dan - locul 2, Catalin Predoiu -locul 3. Primele reactii

La ora 7. 00 s-au deschis sectiile de vot din Capitala si din tara. Romanii aleg duminica primarii care ii vor reprezenta in urmatorii patru ani. Romania libera va prezinta statistici cu prezenta la vot, informatiile despre modul in care se desfasoara procesul de votare, declaratiile politicienilor si toate noutatile zilei.

FOTO. Cine sunt primarii marilor capitale europene

Bucurestenii aleg, astazi, primarul general care vor conduce administratia din Capitala in urmatorii patru ani. Toti spera ca noul primar sa ajute Bucurestiul sa atinga standarde europene, in ceea ce priveste calitatea vietii. in acest context, Romania Libera va prezinta primarii marilor capitale europene, care pot deveni modele pentru viitorul primar general.

ALEGERI LOCALE 2016. Comuna care isi cunoaste deja primarul si consilierii locali

Cu un singur candidat la functia de primar si doar cu o lista de consilieri locali depusa de PNL, comuna hunedoreana Batrana isi cunoaste deja alesii locali pentru urmatorii patru ani, dupa ce la.

Sunt intr-adevar multi care sunt interesati

Mihai Razvan Ungureanu, seful Serviciului de Informatii Externe SIE), a declarat ieri, referitor la recrutarile facute pe Facebook de institutia pe care o conduce, ca este cat se poate de firesc sa incerce marirea atractivitatii, ca orice alta institutie moderna.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )