Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt noii ministri din Guvernul Ponta 4

România Liberă România Liberă,
Cine sunt noii ministri din Guvernul Ponta 4

Noii ministri propusi in urm aremanierii Guvernului au unele dintre cela mai variate specializari si cel putin aparent, functiile pe care le vor detine nu au niciolegatura cu acestea. Este vorb despre un rector, o specialista in petrochimie, un jurist, un informatician, un economist, un apropiat al lui Ion Iliescu si un fizioterapeut care a fost si producator TV si sef de televiziune. continuă pe România Liberă

Comitetul Executiv National al PSD a votat in unanimitate Guvernul Ponta IV, cu un singur vicepremier. Cine sunt noii ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat, duminica, cu unanimitate de voturi, structura si componenta Guvernului Ponta 4, fara Liviu Dragnea vicepremier, transmite Mediafax. 45 Victor Ponta a publicat lista completa a cabinetului sau restructurat pe pagina de Facebook.

UPDATE: Mutari spectaculoase in Executiv. Iata cine ar putea face parte din Guvernul Ponta IV

Incep deja sa apara primele nume din noul guvern condus de Victor Ponta. Pe surse se vorbeste de mutari spectaculoase atat in privinta impartirii portofoliilor cat si in privinta numelor. Mai mult, unele.

Mutari spectaculoase in Executiv. Iata cine ar putea face parte din Guvernul Ponta IV

Incep deja sa apara primele nume din noul guvern condus de Victor Ponta. Pe surse se vorbeste de mutari spectaculoase atat in privinta impartirii portofoliilor cat si in privinta numelor. Mai mult, unele.

Patru ministri din cabinetul Ponta au parasit deja guvernul. Premierul anunta astazi forma remaniata a executivului

Restructurarea guvernului a inceput pe Facebook. Trei ministri si-au anuntat, sambata, demisiile pe reteaua de socializare, si tot acolo au primit multumiri din partea premierului Victor Ponta. Cea mai recenta demisie este cea a Aureliei Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social. in Mesajul de pe Facebook, aceasta scrie ca a luat decizia de a demisiona in urma unei discutii de premierul. Acelasi lucru l-a precizat si primul demisionar online al zilei de ieri, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. El a aflat de la Victor Ponta ca departamentul sau urmeaza sa fie comasat cu Ministerul Economiei si sa aiba un sef politic. A fost urmat de Florin Jianu care, tot pe Facebook, si-a anuntat demisia si a motivat ca si departamentul lui - cel pentru IMM-uri - se va comasa cu Ministerul Energiei.

Al treilea ministru din Guvernul Ponta si-a anuntat DEMISIA pe Facebook: Aurelia Cristea, de la Dialog Social

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, si-a anuntat si ea demisia pe Facebook, sambata seara, dupa fostii ministri delegati Florin Jianu si Razvan Nicolescu. Sarbatorile iernii se.

Un ministru din Guvernul Ponta 4 sustine ca NU A MINTIT niciodata

Gratiela Gavrilescu PLR), propusa ministru al Mediului in cabinetul Ponta 4, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca a intrat in guvern, pentru ca este un om politic care nu a mintit niciodata. intrebata.

UPDATE: Razvan Nicolescu si Florin Jianu confirma ca nu vor face parte din Guvernul Ponta 4. Ce ministere vor fi comasate

Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie, a anuntat, astazi, ca a discutat cu premierul Ponta si ca acesta i-a comunicat faptul ca doreste lipirea, din nou, a Departamentului de Energie la Ministerul Economiei si numirea unui ministru politic.

Al patrulea ministru din Guvernul Ponta PLEACA. Bogdan Stanoevici se afla pe lista remaniatilor

Ministrul delegat pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, confirma si el ca se afla pe lista remaniatilor si ca departamentul pe care il conducea pana acum va ramane in organigrama viitorului.

Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR a votat iesirea formatiunii din Guvernul Ponta 3, al optulea din care a facut parte, din 1996

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR a votat, sambata, iesirea Uniunii de la guvernare, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar trei voturi impotriva si sapte abtineri. Votul CRU,.

Consiliul Reprezentantilor Unionali al UDMR a votat iesirea formatiunii din Guvernul Ponta 3, al optulea din care a facut parte, din 1996 (VIDEO)

Consiliul Reprezentantilor Unionali CRU) al UDMR a votat, sambata, iesirea Uniunii de la guvernare, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar trei voturi impotriva si sapte abtineri. Votul CRU,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )