Libnet.ro
UNICEF

21:45

Comitetul Executiv National al PSD a votat in unanimitate Guvernul Ponta IV, cu un singur vicepremier. Cine sunt noii ministri

Hotnews Hotnews,
 Comitetul Executiv National al PSD a votat in unanimitate Guvernul Ponta IV, cu un singur vicepremier. Cine sunt noii ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat, duminica, cu unanimitate de voturi, structura si componenta Guvernului Ponta 4, fara Liviu Dragnea vicepremier, transmite Mediafax. 45 Victor Ponta a publicat lista completa a cabinetului sau restructurat pe pagina de Facebook. continuă pe Hotnews

Comitetul Executiv National al PSD a votat in unanimitate Guvernul Ponta IV, cu un singur vicepremier

------------ *ACTUALIZARE 18:28 Agricultura ramane la Daniel Constantin Biroul Politic al PC a aprobat, azi, in unanimitate, noua formula de guvern, in care PC va primi Ministerul Educatiei pentru Sorin Campeanu si Ministerul Agriculturii, care va fi condus in continuare de Daniel Constantin.

Masura luata in Comitetul Executiv al PSD: Persoanele urmarite penal se suspenda automat din partid (surse)

Comitetul Executiv National al PSD a discutat duminica o serie de masuri menite sa duca la reformarea partidului, ca parte a viitorului statut care va fi aprobat la congresul formatiunii din primavara anului viitor. Una dintre aceste propuneri se refera la social-democratii urmariti penal.

Ion Iliescu nu participa la Sedinta CExN a PSD unde se voteaza Guvernul Ponta 4

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu participa, duminica, la sedinta CexN a PSD in care se voteaza structura si componenta nominala a Guvernului Ponta 4. La ultimul CExN al partidului, convocat pentru.

Argumentul unui nou ministru in Guvernul Ponta 4: Un metru nouasopt, o suta de kile, cred ca fac fata

Deputatul PSD Mihai Tudose a declarat ca la un metru nouasopt, o suta de kile, crede ca face fata functiei de ministru in Guvernul Ponta 4, ichiar daca in acelasi timp e si deputat si presedinte al PSD Braila.

Liviu Dragnea NU va mai fi VICEPREMIER in Guvernul Ponta 4

Vicepremierul Liviu Dragnea nu va mai ocupa aceasta functie in Guvernul Ponta 4, potrivit Antena 3. Premierul Victor Ponta a citit, duminica, lista noilor ministri care vor face parte din cabinetul sau si pentru.

Guvernul Ponta 4 se decide duminica: Pe surse, 8 ministere vor fi comasate in 4 portofolii (VIDEO)

A fost o zi de foc pentru coalitia de guvernare. Guvernul Ponta IV va fi decis duminica, insa discutiile au continuat si sambata pentru agenda de prioritati. inca nu s-a stabilit clar ce portofolii va lua.

Planul de reformare al PSD: Surprizele pregatite de Victor Ponta pentru colegii din partid

Victor Ponta va prezenta in Comitetul Executiv National planul de reformare al PSD si-l va supune la vot. Premierul vrea sa le interzica alesilor locali sa aiba si functii politice. Cu alte cuvinte, sefii de.

Seful PSD Timis, Titu Bojin, si liderul executiv al filialei au demisionat din functiile din partid

Liderul PSD Timis, Titu Bojin, si presedintele executiv al filialei, Adam Craciunescu, aflati sub control judiciar in dosare penale diferite, au demisionat din toate functiile detinute in partid, iar Comitetul Executiv National va decide cine va conduce interimar PSD Timis, transmite Mediafax.

UPDATE. De ce nu va mai fi Dragnea vicepremier in Guvernul Ponta 4. Structura si componenta noului executiv a fost votata de PSD, PC si PLR. Ce portofolii iau conservatorii si liberalii

Restructurarea guvernului a inceput pe Facebook. Trei ministri si-au anuntat, sambata, demisiile pe reteaua de socializare, si tot acolo au primit multumiri din partea premierului Victor Ponta. Cea mai recenta demisie este cea a Aureliei Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social. in Mesajul de pe Facebook, aceasta scrie ca a luat decizia de a demisiona in urma unei discutii de premierul. Acelasi lucru l-a precizat si primul demisionar online al zilei de ieri, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. El a aflat de la Victor Ponta ca departamentul sau urmeaza sa fie comasat cu Ministerul Economiei si sa aiba un sef politic. A fost urmat de Florin Jianu care, tot pe Facebook, si-a anuntat demisia si a motivat ca si departamentul lui - cel pentru IMM-uri - se va comasa cu Ministerul Energiei.

Cine este Sorin Campeanu - propus sa ocupe functia de ministru al Educatiei in Guvernul Ponta 4

Sorin Campeanu 46 ani) a fost propus sa ocupe functia de ministru al Educatiei, dupa ce liderul PC a renuntat la functia de vicepremier si a cerut acest portofoliu, dand astfel peste cap negocierile de inceput prin care PSD a incercat sa il mentina pe Remus Pricopie in functie. Sorin Campeanu este rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si presedintele Consiliului National al Rectorilor, for condus anterior de Ecaterina Andronescu si care sub conducerea lui Cimpeanu a salutat ordonanta de urgenta din vara prin care au fost aduse 97 de schimbari la Legea Educatiei. Sorin Mihai Cimpeanu l-a sustinut public pe Victor Ponta in campania pentru alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )