Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cu cine a vrut Elena Ceausescu sa se bata pe stadion. Ce a facut Nicolae Ceausescu

Playtech Playtech,
Cu cine a vrut Elena Ceausescu sa se bata pe stadion. Ce a facut Nicolae Ceausescu

Pe vremea cand Romania era condusa de cuplul dictator Nicolae si Elena Ceausescu, stadioanele din Romania, in afara de meciurile de fotbal erau folosite pentru a mari si a slavi cele doua personalitati marcante ale Partidului Comunist. Elena Ceausescu, prezenta obisnuita pe Stadionul Republicii Si-ar puteao imagina cineva pe Elena Ceausescu ca fiind o microbista . continuă pe Playtech

Petrecerea din Ferentari la care s-au cunoscut Nicolae si Elena Ceausescu. Ce a primit Lenuta

Nicolae si Elena Ceausescu, cel mai puternic cuplu din istoria Romaniei, s-au cunoscut la o petrecere organizata in Ferentari. Acela a fost momentul de formare al cuplului ce avea sa ia decizii care au schimbat tara. Elena si Nicolae Ceusescu s-au cunoscut la o petrecere din Ferentari. Ce a primit Lenuta Elena si Nicolae Ceausescu .

Cu ce se ocupa Elena Ceausescu, inainte sa ajunga sotia presedintelui. Aceasta a fost, de fapt, meseria Tovarasei

Te-ai intrebat vreodata ce meserie a avut Elena Ceausescu inainte de a deveni Prima Doamna a perioadei comuniste? Sau, stiai ca sotia lui Nicolae Ceausescu era privita cu aceeasi teama ca si cel numit Marele Carmaci? in acest articol iti vom oferi cateva informatii, cel putin interesante, despre Savanta de renume mondial care spunea codoi .

Cum se folosea Elena Ceausescu de agentii speciali experti in amor. M-am saturat s-o vad pozand in Fecioara Maria

Regimurile totalitare au luptat, iar cele care mai exista lupta pentru a-si justifica si sustine actiunile prin mituri care le simbolizeaza puterea. Astfel de regimuri folosesc mitopea de stat pentru a transmite adevarurilor filozofice oamenilor. Controlul ideologic se realizeaza prin intermediul unor mituri noi sau remasterizate. Cum se folosea Elena Ceausescu de agentii speciali experti .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )