Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 al turneului Indian Wells. Halep: Dupa primul set, n-am mai avut forta in picioare

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a fost eliminata in turul 3 al turneului Indian Wells. Halep: Dupa primul set, n-am mai avut forta in picioare

Tenismena Simona Halep, locul patru in clasamentul mondial, a fost infranta de frantuzoaica Kristina Mladenovic locul 26 WTA), scor 3-6, 3-6, in turul trei al turneului de la Indian Wells. continuă pe România Liberă

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr.

Irina Begu a fost eliminata in turul trei al turneului de la Indian Wells

Irina Begu a fost invinsa de Karolina Pliskova cu scorul 6-4, 7-62), in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, informeaza Hotnews. A treia favorita a intrecerii a avut nevoie de doua.

infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata inca din turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, Statele Unite. Jucatoarea de tenis din Romania a fost invinsa cu 3-6 3-6 de catre frantuzoaica Kiki.

Cand o vom vedea pe Simona Halep la adevaratul ei potential. Anuntul a fost facut de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a pierdut in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovici, scor 3-6, 3-6.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells. Urmeaza un meci extrem de greu pentru romanca

Irina Begu a avut bye in primul tur al turneului de la Indian Wells si a jucat direct in turul al doilea, unde a intalnit-o pe americanca Louisa Chirico.

Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei californiene

Simona Halep locul 4 WTA) a obtinut calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1. Romanca a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a se impune in fata jucatoarei croate, obtinand astfel cea mai clara victorie din 2017.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu

Florin Mergea a fost eliminat in turul doi la Indian Wells, la dublu Perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) a fost eliminata, luni, in turul doi al probei de dublu din cadrul turneului ATP de 1000 de puncte de la Indian Wells, potrivit News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )