Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ciocniri violente in Piata Taksim din Istanbul: Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Incendiu in timpul interventiei (VIDEO)

B1 B1,
Ciocniri violente in Piata Taksim din Istanbul: Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Incendiu in timpul interventiei (VIDEO)

Autoritatile din Istanbul au intervenit din nou, marti seara, in Piata Taksim, pentru a evacua mii de manifestanti adunati in zona. Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene si tunuri de apa, iar in. continuă pe B1

Un incendiu declansat de protestatari a izbucnit in Piata Taksim din Istanbul.

Un incendiu declansat de artificii utilizate de protestatari a izbucnit in Piata Taksim din Istanbul, in cursul interventiei fortelor de ordine, relateaza CNN, conform Mediafax. Protestarii au inceput sa utilizeze petarde imediat dupa interventia fortelor de ordine cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. In prezent, mii de manifestanti raman in Piata Taksim din Istanbul, desi politia reusise sa ii disperseze. Premierul Recep Tayyip Erdogan avertizase acum cateva ore ca Guvernul nu va mai da .

Violentele au degenerat in Turcia. Incendiu de amploarea in Piata Taksim din Istanbul

Un incendiu declansat de artificii utilizate de protestatari a izbucnit in Piata Taksim din Istanbul, in cursul interventiei fortelor de ordine, informeaza CNN. Protestarii au inceput sa utilizeze petarde.

Piata Taksim din Istanbul, reocupata de mii de protestatari

Mii de protestatari au revenit, marti seara, in Piata Taksim din Istanbul, in contextul in care fortele de ordine s-au retras dupa ore intregi de confruntari cu protestatarii. Fortele de ordine intervenisera.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de persoane asista la un miting in Piata Taksim din ...

Mii de manifestanti au revenit duminica dupa-amiaza in Piata Taksim din Istanbul pentru a asista la un concert si la o reuniune politica, in cea de a zecea zi de mobilizare impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza Mediafax. La o tribuna ridicata duminica dimineata in centrul pietei se succed discursuri denuntand politica Guvernului si brutalitatile comise de politie, intrerupte de piese muzicale si punctate cu sloganuri ca Tayyip, demisia! sau Guvernul, demisia! scandate de .

Un incendiu declansat de protestatari a izbucnit in Piata Taksim din Istanbul

Un incendiu declansat de artificii utilizate de protestatari a izbucnit in Piata Taksim din Istanbul, in cursul interventiei fortelor de ordine, relateaza CNN.

VIDEO Turcia, ziua a 12-a de proteste Mii de manifestanti au revenit marti seara in piata Taksim din Istanbul, dupa ce politia antirevolta preluase controlul asupra acestui bastion al miscarii de contestare, in cursul diminetii

Zeci de politisti antirevolta, urmati de vehicule blindate prevazute cu tunuri de apa, au luat marti cu asalt Piata Taksim, la Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului care afecteaza Turcia de 12 zile, in ajunul intrevederii pe care premierului Recep Tayyip Erdogan o va avea ci reprezentanti ai protestatarilor, transmite AFP. Politistii, utilizand la scara larga grenade lacrimogene, au luat cu asalt baricadele ridicate de manifestanti pe anumite bulevarde ce duc spre piata, dar nu se indreptau spre Parcul Gezi, adiacent pietei, unde sute de protestatari si-au instalat corturi. In momentul respectiv, in piata se aflau cateva grupuri dispersate de manifestanti. Potrivit agentiilor de presa, autoritatile au preluat controlul asupra Pietii Taksim. Ora 19. 30 Mii de manifestanti au revenit marti seara in piata Taksim din Istanbul,Ora 13. 40 Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a afirmat marti ca guvernul sau nu va mai da dovada de toleranta fata de manifestanti.

Turcia: Mii de persoane participa la un miting in Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au revenit duminica dupa-amiaza in Piata Taksim din Istanbul pentru a asista la un concert si la o reuniune politica, in cea de a zecea zi de mobilizare impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP.

UPDATE Turcia: Mii de persoane participa la un miting in Piata Taksim din Istanbul

Mii de manifestanti au revenit duminica dupa-amiaza in Piata Taksim din Istanbul pentru a asista la un concert si la o reuniune politica, in cea de a zecea zi de mobilizare impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP.

Politia a intervenit in forta in Piata Taksim din Turcia

Zeci de organe de politie antirevolta au luat cu asalt, astazi de dimineata, Piata Taksim, la Istanbul, folosind la scara larga grenade lacrimogene, informeaza AFP.

Protestele din Turcia, interzise de Guvern: Accesul manifestantilor in Piata Taksim din Istanbul a fost blocat de politisti

Guvernul din Turcia a interzis protestele care au luat amploare in ultimele 12 zile in Istanbul. Zeci de politisti antirevolta au luat marti dimineata cu asalt Piata Taksim, utilizand la scara larga grenade .

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )