Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu: Cand guvernezi, cel mai simplu este sa inchizi. in momentul ala nu-ti mai asumi nicio responsabilitate. Ce spune despre pietele ambulante

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Cand guvernezi, cel mai simplu este sa inchizi. in momentul ala nu-ti mai asumi nicio responsabilitate. Ce spune despre pietele ambulante

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu inchidere pietelor si a afirmat ca ar fi cerut administratiilor locale sa faca inca 20 de piete ambulante, in aer liber, astfel incat sa se raspandeasca cumparatorii. El a vorbit, luni seara, si despre amendament depus pentru ca pietele sa ramana deschise si sa respecte regulile care sunt la supermarket. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, despre inchiderea pietelor: Cand guvernezi, cel mai simplu e sa inchizi, sa nu-ti mai asumi nicio reponsabilitate Eu as fi cerut inca 20 de piete in aer liber, sa se raspandeasca cumparatorii

Marcel Ciolacu a discutat luni seara, in cadrul emsisiunii Dosar de Politician de pe B1 TV, noua masura adoptata de GUvern, deinchidere a pietelor, pentru a evita raspandirea noului coronavirus, in.

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

MARCEL CIOLACU: Guvernul Orban, cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, la Buzau, unde a participat la lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca Guvernul Orban este cel mai incompetent si corupt guvern postdecembrist si si-a exprimat convingerea ca electoratul va sanctiona PNL la scrutinul din 6 decembrie.

Adio, Trasnitii. Cand se incheie cel mai longeviv show romanesc

Dupa 34 de sezoane, serialul Trasnitii de la Prima TV ajunge la final. Oficialii postului au facut anuntul trist pentru fanii celui mai longeviv show romanesc. Show-ul Trasnitii a ajuns la final Cu peste 2. 000 de episoade, serialul Trasnitii a intrat, in 2015, in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sitcom din lume.

2021, cel mai bun an sa lucrezi la stat: de ce este mult mai profitabil decat la privat

In cazul in care aveai vreun dubiu ca, in Romania, cel mai bine este sa lucrezi la stat, un nou raport confirma discrepanta salariala majora fata de privat. La ora actuala, in Romania,.

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

A pus bicarbonat de sodiu la colturile camerei. Este uimitor ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Bicarbonatul de sodiu este foarte util la casa omului. insa cum te ajuta daca pui bicarbonat de sodiu la colturile casei? Ei bine, bicarbonatul de sodiu are multiple intrebuintari, pe care trebuie sa le afli si tu! A pus bicarbonat de sodiu la colturile camerei Trebuie sa stii ca daca pui bicarbonat de sodiu in .

Decizia de a amana olimpiadele loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a Bogdan: Mi se ia sansa de a-mi implini visul

Decizia Ministerului Educatiei de a amana olimpiadele in acest an scolar loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a, pe care un rezultat la olimpiada putea sa ii califice pentru cele mai mari facultati din lume si sa le dea sansa unei burse, date fiind costurile foarte mari de scolarizare, afirma Bogdan Teodorescu, elev in clasa a XII-a. Este unul dintre cei peste 1. 000 de elevi, parinti si profesori care cer ministerului sa gaseasca solutii de a organiza online olimpiadele. Anul trecut, el se calificase la olimpiada nationala la Astronomie, dar pandemia i-a luat aceasta sansa. El spune ca acum a pierdut din nou sansa de a-si implini visul: Nu COVID-ul mi-a luat sansa, ci ministerul.

Coronavirus in lume: Bilantul global se apropie de 50 de milioane de cazuri. Europa, continentul cel mai afectat

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns sambata la 49. 859, din care 1. 542 sunt decese, iar 35. 674 sunt pacienti vindecati. Europa este in prezent cel mai afectat continent cu 12 milioane de imbolnaviri, potrivit bilantului AFP. De altfel, majoritatea statelor europene au revenit la masurile de carantina, intr-o forma sau alta. 35: Slovacia testeaza intreaga populatie, runda II - Premierul vrea testarea a doua milioane de oameni16. 00: Austria a raportat sambata 8. 241 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, un record pentru aceasta tara. Numarul deceselor relagate de Covid a crescut cu 37 la 1. 377, potrivit Ministerului de Interne.

Orban, explicatii despre noile restrictii: in pietele inchise gradul de conformare era cel mai mic Producatorii, clientii sunt persoane mai in varsta, expuse riscului unor forme mai severe de COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca suspendarea temporara a functionarii pietelor din spatii inchise s-a luat dupa ce s-a constatat ca gradul de conformare la masurile de protectie sanitara era cel mai mic. Mai mult, a sustinut premierul, producatorii si clientii sunt persoane mai in varsta care sunt expuse dezvoltarii unor forme severe de COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )