Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ciolos, laudat de Ambasada Suediei pentru fesul cu care a fost la miting (FOTO)

B1 B1,
Ciolos, laudat de Ambasada Suediei pentru fesul cu care a fost la miting (FOTO)

La protestul de duminica seara, printre cei petste 10. 000 de manifestanti prezenti in Piata Victoriei s-au aflat si liderii Opozitiei: Ludovic Orban cu PNL-ul, Dan Barna cu USR-ul, cat si fostul. continuă pe B1

Ciolos, laudat de Ambasada Suediei pentru FESUL cu care a fost la miting (FOTO)

La protestul de duminica seara, printre cei petste 10. 000 de manifestanti prezenti in Piata Victoriei s-au aflat si liderii Opozitiei: Ludovic Orban cu PNL-ul, Dan Barna cu USR-ul, cat si fostul.

Caciula purtata de Ciolos la protest, promovata de Ambasada Suediei

Ambasada Suediei promoveaza pe contul de Facebook caciula purtata de fostul premier Dacian Ciolos la protestele de duminica seara. Motivul? E produsa de o firma suedeza.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale ale angajatilor si alte impozite

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de Ordonanta de Urgenta care prevede inchisoarea de la unu la sase ani pentru angajatorii care nu platesc la timp impozitele si contributiile.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale pentru angajati si alte impozite (proiect)

Patronii si administratorii de firme care nu vor plati la stat contributiile sociale pentru salariile agajatilor sau alte impozite ar urma sa fie pedepsiti cu inchisoarea, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta emis, joi, de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Vedeta Antenei 1 Dan Negru are parte de o surpriza neplacuta. Mai degraba de o gluma proasta facuta de cineva pe Facebook, care a creat un eveniment fals privind organizarea unui Revelion pe 31 decembrie, de la.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )