Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciprian Marica a semnat cu Steaua. Prima declaratie oficiala a fotbalistului

România Liberă România Liberă,
Ciprian Marica a semnat cu Steaua. Prima declaratie oficiala a fotbalistului

Atacantul Ciprian Marica a semnat, joi, un contract valabil un an cu FC Steaua, a anuntat site-ul oficial al campioanei Romaniei. Marica va purta tricoul cu numarul 9 si se va alatura, vineri, lotului condus de Laurentiu Reghecampf, in Turcia. continuă pe România Liberă

Ciprian Marica a semnat contractul cu Steaua. Prima poza, in tricoul Stelei

Ciprian Marica a parafat intelegerea cu Steaua. Atacantul a aparut pentru prima data imbracat in tricoul Stelei, dupa ce a semnat contractul si apare alaturi de presedintele clubului, Valeriu Argaseala, pe.

Ciprian Marica s-a inteles cu Steaua! Acum face vizita medicala. Gigi Becali i-a promis un teren

Dupa mai multe saptamani de negocieri, Ciprian Marica si Steaua au ajuns la un acord, iar atacantul va juca pentru echipa lui Reghecampf pana in vara.

Ciprian Marica a semnat cu Steaua! Nu mai poate pleca oricand

Atacantul Ciprian Marica a semnat, joi seara, cu Steaua la resedinta patronului Gigi Becali din Aleea Alexandru din Bucuresti.

Ciprian Marica si-a dat acordul sa vina la Steaua

Ciprian Marica isi doreste atit de mult sa joace la EURO 2016 incit a acceptat sa nu primeasca nici un ban sub forma de salariu de la Gigi Becali. in virsta de 30 de ani, atacantul va primi bani doar daca.

Ciprian Marica, prima declaratie dupa ce a semnat contractul cu Steaua

Asa cum am anuntat in primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua Bucuresti. Am venit cu inima deschisa, voi da toata energia mea pentru a castiga toate trofeele puse in joc.

Marica la Steaua! Clauza inedita in contract: Poate pleca oricand

Ciprian Marica este 99. 99% jucatorul echipei Steaua, daca ne luam dupa declaratia facuta de Gigi Becali miercuri seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )