Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circa 40 de detinuti din Penitenciarul Aiud au refuzat masa, in semn de solidaritate cu protestele din alte inchisori

B1 B1,
Circa 40 de detinuti din Penitenciarul Aiud au refuzat masa, in semn de solidaritate cu protestele din alte inchisori

Circa 40-45 de detinuti din Penitenciarul Aiud au refuzat masa de seara, in semn de solidaritate cu protestele desfasurate in alte inchisori, a transmis conducerea institutiei, citata de. continuă pe B1

Protest in penitenciare: 10 detinuti de la Jilava au refuzat masa de seara

Zece persoane private de libertate de la Penitenciarul Jilava au refuzat masa de seara, miercuri, alaturandu-se astfel protestului detinutilor din celelalte unitati. Zece au refuzat masa de seara,.

Un detinut a murit in penitenciarul AIUD. Ce spun autoritatile

Un detinut de la Penitenciarul Aiud, originar din judetul Brasov, a murit miercuri, posibil in urma unui stop cardiorespirator.

Sinucidere la Penitenciarul Aiud. Un barbat condamnat pentru omor a inghitit mai multe medicamente

Un barbat de 41 de ani din judetul Brasov, care executa o pedeapsa pentru omor, la Penitenciarul Aiud, a decedat, miercuri dimineata. Acesta si-a pierdut viata dupa ce a luat mai multe pastile, iar personalul medical nu i-a mai putut salva viata.

Detinuti din opt penitenciare protesteaza

Revolta detinutilor din Moldova se extinde. Dupa exemplul condamnatilor de la Iasi, peste 1. 000 de detinuti de la Botosani au inceput si ei sa protesteze aseara: si-au incendiat hainele si au cerut conditii mai bune in celule.

Evadare in scop nobil: Cativa detinuti din statul american Texas au fortat usa celulei in care se aflau pentru a salva viata unui gardian (VIDEO)

Cativa detinuti dinTexas au reusit sa salveze viata gardianului care ii supraveghea. in timp ce se afla la serviciu, barbatul a suferit un atac de cord, prabusindu-se in apropiere de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )