Libnet.ro
UNICEF

17:30

Circul continua in Consiliul Judetean Cluj

România Liberă România Liberă,
Circul continua in Consiliul Judetean Cluj

Consiliul Judetean Cluj a devenit scena unui circ politic care ar putea fi amuzant, daca nu ar privi conducerea unuia dintre cele mai bogate judete ale Romaniei. Reprezentantul PSD, Ioan Oleleu, a fost reinstalat in functia de vicepresedinte al Consiliului, la o saptamana dupa ce noua majoritate PDL-PNL-UDMR decisese demiterea lui. Liberalul Mihai Seplecan, care a fost vicepresedinte doar o saptamana, a primit vestea demiterii sale chiar in timp ce se pregatea sa viziteze o serie de santiere ale unor obiective finantate de administratia judeteana. continuă pe România Liberă

FOTOZiua Portilor deschise la Consiliul Judetean. Zeci de liceeni vasluieni, la intalnire cu functionarii

De Ziua Functinarului Public, Consiliul Judetean CJ) Vaslui si-a deschis astazi larg portile pentru elevii claselor a XII-a din liceele vasluiene. Rolul manifestarii intitulata chiar Ziua Portilor Deschise a fost informarea adolescentilor cu privire la rolul si importanta institutiilor din administratia public, modul de organizare a CJ, activitatea functionarului public si cadrul legal care o reglementeaza.

Consiliul Judetean Dambovita vrea sa construiasca un stadion de 10.000 de locuri, la Targoviste

Consiliul Judetean Dambovita nu a abandonat ideea construirii unui stadion nou pe locul fostei unitati militare din Targoviste. Presedintele Adrian Tutuianu a declarat ca a facut deja demersuri in acest sens si ca viitoarea constructie ar putea avea aproape 10. 000 de locuri.

Dezertare in masa a membrilor PNL Iasi. Social-democratii se impun si in consiliul judetean, ultimul bastion liberal din judet. Adomnitei: Fug precum soarecii

PNL Iasi a pierdut astazi, 18 iunie, inca trei reprezentanti in consiliul judetean. Acestia au anuntat ca vor vota pentru PSD pentru ca mai cred inca in proiectul USL.

Dezertare in masa a membrilor PNL Iasi. Social-democratii se impun si in Consiliul Judetean, ultimul bastion liberal din judet. Adomnitei: Fug precum soarecii

PNL Iasi a pierdut astazi, 18 iunie, inca trei reprezentanti in Consiliul Judetean. Acestia au anuntat ca vor vota pentru PSD deoarece mai cred inca in proiectul USL.

Olimpicii teleormaneni au fost premiati de Consiliul Judetean

Consiliul Judetean Teleorman a premiat astazi olimpicii din judet. Elevii care au obtinut premii la fazele nationale ale olimiadelor scolare au primit sume de bani cuprinse intre 300 si 100 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )