Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Circulatia pe Autostrada Autostrada Soarelui, inchisa din cauza viscolului, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta

Adevărul Adevărul,
Circulatia pe Autostrada Autostrada Soarelui, inchisa din cauza viscolului, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta

Traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Bucuresti-Constanta a fost inchis marti seara. De asemenea, sase tronsoane de drumuri nationale au fost inchise circulatiei. continuă pe Adevărul

UPDATE Traficul pe Autostrada Soarelui a fost inchis pe ambele sensuri

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost inchis, marti seara, pe ambele sensuri, dupa ce fusese oprita circulatia doar pe sensul Bucuresti-Constanta, de la kilometrul 12 pana la kilometrul 212.

Circulatia pe Autostrada A4 si pe Autostrada Soarelui, intre Cernavoda si Constanta, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe Autostrada Soarelui intre Cernavoda si Constanta si pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost inchisa marti seara, ca urmare a avertizarii cod portocaliu de viscol.

Masini inmatriculate in Romania, BLOCATE in Bulgaria din cauza VISCOLULUI. MAE: Vehiculele sunt ESCORTATE pana la granita

Mai multe vehicule cu numere de Romania au ramas blocate in nord-estul Bulgariei din cauza viscolului. Autoritatile de la Sofia au transmis ca un echipaj de politie si un utilaj de deszapezire le vor.

Circulatia pe Autostrada Soarelui intre Cernavoda si Constanta si pe Autostrada A4 a fost inchisa din cauza Codului portocaliu de viscol

Din cauza alertei Administratiei Nationale de Meteorologie de Cod portocaliu de viscol, circulatia pe Autostrada Soarelui intre Cernavoda si Constanta si pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost inchisa marti seara, informeaza Politia Romana.

Circulatia pe DN 38 in zona punctului de trecere a frontierei catre Bulgaria a fost inchisa din cauza codului portocaliu de viscol

Circulatia rutiera pe DN 38, tronsonul Agigea - Negru Voda, in apropiere de punctul de trecere a frontierei catre Bulgaria a fost inchisa, marti, in urma avertizarii cod portocaliu de viscol.

Ministrul Energiei: Este posibil sa avem deconectari suplimentare de la reteaua de electricitate din cauza viscolului

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat marti ca din cauza viscolului puternic din aceasta noapte din Dobrogea este posibil sa existe deconectari suplimentare de la energia electrica. De asemenea, ministrul a precizat ca in Romania s-a inregistrat un consum record de gaze naturale luni si in noaptea de luni spre marti, de 72,4 milioane metri cubi, nivel estimat si pentru marti si in noaptea de marti spre miercuri.

Doua tronsoane ale autostrazilor A2 si A4 si un segment din DN3 sunt inchise luni dimineata din cauza viscolului

Luni dimineata, din cauza zapezii si a viscolului, mai sunt inchise A2 Bucuresti - Constanta tronsonul Lehliu-Gara - Constanta) si A4 Ovidiu - Agigea, precum si DN 3 Ostrov - Basarabi, informeaza.

Interventie LA LIMITA in Neamt! Medicii au ajuns cu intarziere la un COPIL de trei luni cu febra, din cauza VISCOLULUI care a lovit puternic in zona (VIDEO)

Interventie la limita in judetul Neamt! Salvarea a ajuns cu intarziere la un copil de trei luni cu febra din localitatea Icusesti. Viscolul a lovit puternic in zona, astfel ca localnicii.

Valul de frig polar care a lovit Europa a facut circa 60 de victime. in Romania, drumurile sunt inchise din cauza viscolului

Valul de frig polar care a lovit continentul european a facut, pana in acest moment, 60 de victime in total, noteaza AFP. in Polonia, tara cea mai afectata, frigul a facut sase noi victime luni, in conditiile in care temperaturile s-au mentinut la - 20 de grade.

Iarna s-a dezlantuit la Botosani. Sapte drumuri judetene au fost inchise iar din cauza viscolului un autoturism s-a izbit intr-un utilaj pentru deszapezire

Viscolul a inceput sa dea mari batai de cap drumarilor din judetul Botosani. Nu mai putin de sapte drumuri judetene a fost inchise circulatiei. Din cauza lipsei de vizibilitate un autourism s-a izbit chiar de un utilaj folosit la deszapezire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )