Libnet.ro
UNICEF

11:01

Circulatie intrerupta pe trei drumuri nationale din Botosani si Caras-Severin, din cauza ...

România Liberă România Liberă,
Circulatie intrerupta pe trei drumuri nationale din Botosani si Caras-Severin, din cauza ...

Circulatia este intrerupta, vineri seara, pe trei drumuri nationale din judetele Botosani si Caras-Severin, respectiv DN 24C Manoleasa - Radauti-Prut, DN 57 Coronini - Moldova Veche si DN 57 Nicolint - Oravita, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeaza CNADNR, citata de Mediafax. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), pe alte doua drumuri nationale, DN 24C Stefanesti - Manoleasa si DN 29A Darabani - Radauti-Prut, circulatia este . continuă pe România Liberă

Trei dumuri nationale din Botosani, inchise din cauza ninsorilor si a viscolului.

Trei drumuri nationale din judetul Botosani, respectiv DN 24C Manoleasa BT) - Radauti-Prut, DN 29 Saveni - Manoleasa si DN 29A Dorohoi - Radauti Prut, sunt inchise, joi seara, din cauza ninsorilor abundente si viscolului, informeaza CNADNR, citata de Mediafax. Drumurile vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice, precizeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). Potrivit sursei citate, pe alte trei drumuri, din Iasi, Suceava si Olt .

Vineri dimineata: Trei drumuri nationale cu circulatia intrerupta. Pe opt se circula greu

Circulatia este blocata vineri dimineata pe trei drumuri nationale din Moldova din cauza ninsorilor abundente si a viscolului puternic.

CNADNR: Sapte drumuri nationale cu circulatie intrerupta, restrictii de tonaj pe alte sase

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) informeaza, intr-un comunicat transmis joi presei, ca la ora actuala este inchisa circulatia pe 7 drumuri nationale iar pe alte 6 sunt inregistrate restrictii de tonaj. Circulatia a fost reluata, incepand cu ora 12:30, pe 3 drumuri nationale.

VIDEO CNADNR: Sapte drumuri nationale cu circulatie intrerupta, restrictii de tonaj pe alte sase

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) informeaza, intr-un comunicat transmis joi presei, ca la ora actuala este inchisa circulatia pe 7 drumuri nationale iar pe alte 6 sunt inregistrate restrictii de tonaj. Circulatia a fost reluata, incepand cu ora 12:30, pe 3 drumuri nationale.

CNADNR instituie restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a instituit miercuri restrictia de tonaj pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe mai multe drumuri nationale.

VIDEO UPDATE 18:45 Cinci drumuri nationale cu circulatie intrerupta. Se circula cu dificultate pe alte sapte

Se circula cu dificultate, joi, pe mai multe drumuri nationale din cauza ninsorilor abundente, a viscolului si a vizibilitatii reduse. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul de iarna, la ora 18:45, cinci drumuri nationale erau inchise, informeaza centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale. Vezi care sunt.

Traficul rutier nu era inchis pe niciun drum national marti dimineata, insa se circula cu greutate pe mai multe tronsoane de drumuri din judetele Mehedinti, Caras-Severin si Valcea, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNANDR), citat de Agerpres. Pe DN 67D km 58+000 - km 76+830, Obarsia Closani MH) - Baile Herculane CS) se circula pe jumatate de cale, pe DN 7A km 40+000 - km 63+000, Voineasa VL) - zapada abundenta 3-4 cm), se .

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui a fost blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, informeaza Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia a fost blocata pe drumurile nationale DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului. De asemenea, 12 drumuri judetene, in special din jumatatea de nord a judetului, sunt inchise circulatiei, drumarii intervin doar pe doua dintre ele pentru .

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza ...

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, iar pe drumul european E 581 traficul este restrictionat pentru TIR-uri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia este blocata pe drumurile nationale DN 24 Husi - Murgeni si DN 26 Murgeni - Blagesti, ambele de pe Valea Prutului, ultimul pe o portiune de doi kilometri. De asemenea, 12 drumuri judetene, in special .

Vaslui: Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene, blocata din cauza viscolului

Circulatia rutiera pe doua drumuri nationale si 12 judetene din Vaslui este blocata, miercuri seara, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente, transmite Mediafax. Potrivit Prefecturii Vaslui, circulatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )