Libnet.ro
UNICEF

16:01

Citu acuza PSD ca a adaugat 75 miliarde de lei la datoria publica prin risipa si furt

Adevărul Adevărul,
Citu acuza PSD ca a adaugat 75 miliarde de lei la datoria publica prin risipa si furt

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a scris, duminica, intr-o postare pe Facebook, despre ce a insemnat guvernarea toxica PSD, amintind despre cresterea dobanzilor, cea mai mare inflatie si cel mai mare deficit bugetar din UE. Citu afirma ca risipa si furtul din banul public facut de PSD a adaugat la datoria publica 75 de miliarde lei in acesti trei ani. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Risipa si furtul din banul public facut de PSD a ADAUGAT la datoria publica 75 de miliarde lei in trei ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, noteaza, intr-o postare pe Facebook, ca risipa si furtul din banul public facut de PSD a adaugat la datoria publica 75 de miliarde lei in acesti trei ani, iar.

FOTO Ministrul Muncii acuza PSD ca posteaza in numele ei fake news

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuza PSD ca ii fabrica postari false de Facebook, apoi le distribuie in mediul online.

Finantele vor sa imprumute 5 miliarde lei, in februarie. Scadentele ajung pana in 2034

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute, in februarie, de pe piata interna, 5,01 miliarde lei prin obligatiuni de stat de tip benchmark si certificate de trezorerie cu discont, conform prospectului.

Prima Casa continua in 2020. Plafonul va fi de 2 miliarde lei (Proiect)

Ministerul Finantelor Publice MFP) doreste sa continue programul Prima casa. in acest sens a elaborat un proiect de hotarare prin care se stabileste plafonul pentru acest an la 2 miliarde lei.

Citu: 20 miliarde lei imprumuturi facute de PSD in trecut au ajuns doar la baronii locali si firmele lor de casa

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca, in primele trei luni ale acestui an, trebuie achitate imprumuturi facute de PSD in valoare de 20 de miliarde de lei, spunand ca acesti bani au ajuns prin programele PSD doar la baronii locali si firmele lor de casa.

PSD ii acuza pe liberali ca vor sa puna mana pe 6,4 miliarde lei: Dimineata ministru al Sanatatii, seara angajat al unei clinici private

PSD acuza PNL ca, printr-o afacere de partid, pusa la cale de cel care dimineata este ministru al Sanatatii, iar seara angajat al unei clinici private vrea sa puna mana pe 6,4 miliarde de lei, prin privatizarea programelor nationale de sanatate. Social-democratii pun in acest context intrebarea cum va reactiona atat presedintele Klaus Iohannis, cat si institutiile statului la acest gest, catalogandu-l drept un furt pe fata.

Ministrul Economiei acuza PSD ca imprastie fake news:O interpretare mincinoasa, tipic pesedista

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, reclama un fake news din partea PSD. Filialele PSD din sudul tarii au impanzit online-ul cu o declaratie facuta de mine, dar au inserat o interpretare mincinoasa, tipic pesedista, a scris, sambata, pe Facebook, Virgil Popescu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )