Libnet.ro
UNICEF

23:15

CLARA SCHUMANN, muza pentru Johannes Brahms.

România Liberă România Liberă,
CLARA SCHUMANN, muza pentru Johannes Brahms.

CLARA SCHUMANN devine subiect de eveniment cu ocazia aniversarii a 193 de ani de la nastere. CLARA SCHUMANN a fost sotia lui Robert Schumann. GOOGLE ii dedica un doodle inedit, aminteste Realitatea. net. CLARA SCHUMANN se afla in fata clapelor unui pian stilizat, inconjurata de copii, pentru cei care a compus opere de o valoare inestimabila, chiar daca mai putin cunoscute pentru publicul din Romania. De asemenea, trebuie spus ca ea a fost tot timpul un motiv de inspiratie pentru sotul sau, . continuă pe România Liberă

GOOGLE o omagiaza pe CLARA SCHUMANN, pianista germana casatorita cu Robert Schumann.

Google si-a schimbat,joi, logoul pentru a o omagia pe Clara Scumann, pianista si compozitoarea germana, sotia lui Robert Schumann, potrivit Mediafax. In GOOGLE DOODLE-ul prin care GOOGLE o omagiaza pe CLARA SCHUMANN, la 193 de ani de la nasterea acesteia, CLARA SCHUMANN este infatisata cantand la pian, alaturi de cei opt copii ai sai cu Robert Schumann. CLARA SCHUMANN, nascuta pe 13 septembrie 1819 la Leipzig Germania), a fost fiica lui Friedrich Wieck, un teolog pasionat de muzica, si a .

Google o omagiaza pe compozitoarea Clara Schumann la 193 de ani de la nasterea sa

Pianista si compozitoarea germana Clara Schumann, sotia lui Robert Schumann, este sarbatorita joi pe pagina principala a Google, la 193 de ani de la nasterea sa. Noul Google Doodle o intruchipeaza pe.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )